04242024str

Levickí futsalisti si zgustli na Gurmánoch - fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 14. decembra 2014 - V 11. kole 1. SLF - extraligy vo futsale nastúpili levickí futsalisti na domácej palubovke netradične v sobotu 13.12.2014 proti Gurmánom z Bratislavy. Levičania v zostave s novými tvárami aj s iba 15-ročným Jančekom sa postavili proti citeľne oklieštenej zostave hostí, no aj napriek tomu dokázali Gurmáni najmä v druhom polčase naštrbiť levický náskok, keď sa prvý polčas skončil výsledkom 5:1.

Levickí futsalisti si zgustli na Gurmánoch - fotografie a rozhovory

Počas polčasovej prestávky futsalisti Levíc milo prekvapili ich veľkého fanúšika - zdravotne postihnutého chlapčeka Kika Beňa z Levíc, ktorému celý tím daroval podpísaný dres.

Levickí futsalisti si zgustli na Gurmánoch - fotografie a rozhovory

V druhom polčase sa nešťastne zranil domáci brankár Erik Bielik, ktorý má problémy s kolenom a s najväčšou pravdepodobnosťou sa do brány v najbližšom zápase nepostaví. Ten však v dnešnom zápase v bráne doslova čaroval! Po zranení ho v bráne nahradil Nemček. Hostia dokázali znížiť na 5:3, no Levičania kontrovali - 7:3. Do konca zápasu sa hosťom podarilo ešte zdramatizovať na 7:5, no Levičania si už svoj náskok ustrážili a zaknihovali si dôležité víťazstvo.
Levickí futsalisti si zgustli na Gurmánoch - fotografie a rozhovory
O týždeň v piatok 19.12.2014 nastúpia levickí futsalisti opäť na domácej palubovke proti mužstvu Across Pinerola Bratislava.

FUTSAL TEAM LEVICE podporuje deti z detského domova! Podporte ich aj Vy...

Na najbližšom zápase v piatok 19.12.2014 sa levickí futsalisti rozhodli podporiť levický detský domov. Každý z hráčov donesie nepoužívané šatstvo, alebo hračky či hry, ktoré budú odozvdané deťom z detského domova. Týmto by chcel celý Futsal Team Levice ako i portál Leviceonline.sk vyzvať každého fanúšika levického futsalu, aby na najbližší zápas 19.12.2014 doniesol akékoľvek už nepoužívané šatstvo, ale hračku, či hru, ktorá bude odovzdaná deťom z detského domova. Ďakujeme!

Futsal team Levice - Gurmáni Bratislava 7:5 (5:1)

góly Lv : J.Adámi 2 , G.Švec 2 , E.Zorád 2 , V.Rakica

Zostava Levíc: E.Bielik, (Š.Nemček) - J.Krivočenko (C) , M.Budovec , G.Švec , E.Zorád , V.Rakica , F.Jakab , J.Adámi , M.Graus , M.Chudý , A.Matonok , R.Birdáč , M.Janček.

Povedali po zápase:

František Jakab, hráč Futsal Team Levice: "Zápas sme začali s chybami, no napokon sme sa zkoncentrovali a hrali sme presne to, čo sme chceli. Podľa mňa to bol zápas plne v našej réžii, do zápasu sme nastúpili s novými, ale i so staro-novými tvárami, dnes nám pomohol aj iba 15-ročný Janček. V druhom polčase sme inkasovali veľa gólov, ktoré pramenili z našich chýb v obrane, no aj napriek tomu si myslím, že tempo zápasu sme diktovali práve my. Chcel by som týmto pozdraviť bratov Mališovcov do Kanady, ktorý nám v tomto zápase ale najmä v predvianočnej atmosfére veľmi chýbajú a celý levický tím na nich myslí."

Martin Totka, hráč Gurmáni Bratislava: "Nie je čo hodnotiť, keďže sme tu boli len piati, 35 minút sme oddreli. Počas piatich minút sme našou úplnou nekoncentrovanosťou inkasovali 5 gólov a tam sa lámal celý zápas. Šancí sme mali dosť, môžem povedať, že sme ich mali aj viac, ako domáci. Kľudne sme tu mohli získať minimálne 1 bod. Keď to nejde, tak to nejde. V takejto oklieštenej zostave sme hrávali aj 2. slovenskú ligu, chalani hrávajú aj veľký futbal. V takejto zostave piati-šiesti sme odohrali dva roky, chalani majú sily aj z veľkého futbalu. Našim dnešným svárom bolo nepremieňanie vyložených šancí."

Zo zápasu sme pripravili aj krátku fotoreportáž TU.

Pozrite si aj fotogalériu Ladislava Kušteka, www.fotomagma.sk zo zápasu TU.

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre