04192024pia

Jozefovi Duhonyovi niekto kazí reputáciu a dobrú povesť

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Jozefovi Duhonymu niekto kazí reputáciu a dobrú povesť

LEVICE 21. októbra 2014 - Vážená futsalová verejnosť, Vážení fanúšikovia nášho klubu a všetci pseudofanúšikovia - neprajníci. "V poslednej dobe sa médiami a verejnosťou začínajú šíriť informácie, ktoré zasahujú aj do štruktúr nášho klubu.

Myslím si, že pohár trpezlivosti pretiekol a je nutné dať tieto zavádzajúce informácie na správnu mieru.

Nižšie prikladám citáciu z e-mailu adresovanému pánovi Jánovi Rosinskému, hlavnému koordinátorovi technického úseku SFZ dňa 16.10.2014," vysvetľuje prezident Futsal teamu Levice Peter Bongya.

"V úradnej správe č.15 v sekcii Úsek mládeže upozorňujete všetky FK s licenciou UTM a Grassroots na dodržanie podmienok, ktoré sú uzatvorene so SFZ. Napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorí porušujú zmluvy. Nie je tomu ináč ani v prípade Jozefa Duhonya z FK Slovan Levice, ktorý si veselo koučuje Futsal team Levice, na potvrdenie tejto udalosti vám zasielam fotky a video z dvoch zápasov. Pinerola Bratislava - Levice a Levice - Prešov, kde je evidentné, kto vydáva pokyny hráčom. Veľmi pekne je vidieť aj na stranke www.fotomagma.sk, kde je fotodokumentácia ako Jozef Duhony klame orgány SFZ.

Video Pinerola - Levice čas 1:12:28 ako dáva pokyn svojim zverencom:

Tréner Jozef Duhony berie plat aj za futsal, čim hrubo porušuje zmluvu, ktorú vykonáva. Pevne veríme, že vyvodíte dôsledky, aby sme sa nemuseli obrátiť na média a urobiť propagáciu tomuto nešťastnému prípadu. Podľa dostupných informácii na futbalnete je písaný ako zástupca klubu, ale to nie je pravda, on vykonáva funkciu trénera. S pozdravom skupina rodičov z Levíc."

Peter Bongya pokračuje. "Ako máte možnosť vidieť, odosielateľ je anonym a skrýva sa za skupinu rodičov z Levíc. Pre tých, čo ako tak sledujú futbalové a futsalové dianie v Leviciach, asi nebude ťažké odhadnúť, odkiaľ vietor fúka...
Vážená športová verejnosť, milí naši fanúšikovia a milí neprajníci. Klub Futsal team Levice od svojho vzniku v roku 2012 nevyplatil a ani nevyplatí niektorému zo svojich členov žiadnu výplatu ani finančnú odmenu za reprezentáciu nášho klubu počnúc prezidentom, manažérom, trénerom či hráčmi. Klub sme zakladali ako nadšenci s cieľom prinavrátiť futsal do mesta Levice, ktoré v minulosti malo a stále má veľkú fanúšikovskú základňu. Ako hlavnú úlohu sme si stanovili vykonávanie našej roboty zo srdca, ako hobby, skromne a hlavne na amatérskej úrovni, to znamená bez platov hráčov a realizačného tímu. Preto sme rozhodnutí riešiť tieto a akékoľvek iné zavádzajúce informácie právnou formou, akonáhle zistíme a budeme mať dôkazy o tom, kto tieto informácie týkajúce sa nášho klubu šíri!!!
Nedá mi, aby som sa nevyjadril aj ku kauze trénera Jozefa Duhonyho. Ak by nebolo v Leviciach Jozefa Duhonyho, nebol by tu ani futsal. Každý hráč súčasného mužstva Futsal team Levice si prešiel jeho rukami. Od najstarších a najskúsenejších až po nováčikov, ktorí začali svoju futsalovú kariéru neskôr. Áno, je to on, kto dáva rukopis našej hre. Jozef Duhony ako šéftréner mládeže FK Slovan Levice však bol a je pracovne vyťažený a taktiež má svoju rodinu, ktorej venuje svoj voľný čas. Z týchto dôvodov sme spolu s pánom Duhonyom dočasne poverili vedením mužstva Pavla Gabaša s tým, že pán Duhony bude mužstvu nápomocný podľa toho, čo mu to voľný čas dovolí.
Ako vidno, niekomu veľmi prekáža osoba trénera Duhonyho a snaží sa všemožne kaziť jeho reputáciu a dobrú povesť a v neposlednom rade na to dopláca šport ako taký."

zdroj: Peter Bongya, prezident Futsal teamu Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre