04242024str

Kapitán Levičanov sa ospravedlňuje za zápas v Kozárovciach, Šahy dohrávali deviati

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

OKRES LEVICE 22. októbra 2019 - V tretej lige západ v 12. kole dosiahli obe mužstvá z okresu zhodne remízu. Veľké Ludince doma stratili dva body s ViOn B-čkom, keď uhrali bezgólovú remízu 0:0 a Kalná ratovala bod proti Myjave, v 90. minúte z penalty, ktorú Chmelo premenil.

Kapitán Levičanov sa ospravedlňuje za zápas v Kozárovciach, Šahy dohrávali deviati

Vo štvrtej lige sa veru diali veci a to hlavne v Kozárovciach. 12. kolo v skupine juhovýchod bolo bohaté na góly. Určite nikomu, ani domácim sa neprisnilo, že niekedy môžu poraziť Levice 10:0. A opäť sa potvrdilo, že nikdy nehovor nikdy a Levice, čo si spomíname, ešte v majstrovskom stretnutí takýto debakel neutrpeli. Príčina je veľmi jednoduchá, Levice nato nemajú káder, niektorí hráči by nemohli v piatej lige hrať za lepšie mužstvo v základnej zostave.

"Zápas sa mi hodnotí veľmi, veľmi ťažko, nakoľko som v živote 10:0 neprehral. Z našej strany to bola chyba za chybou, hrali sme bez nasadenia, bez myšlienky, bez bojovnosti. Za predvedený “výkon” a hanbu, ktorú sme spravili klubu, by som sa chcel každému fanúšikovi a priaznivcovi levického futbalu ospravedlniť aspoň touto formou a odčiniť to najbližší domáci zápas už aj na ihrisku," zhodnotil zápas Kapitán mužstva Dávid Solčiansky po vysokej prehre v Kozárovciach. V najbližšom zápase Levičania privítajú Dvory nad Žitavou.

Kapitán Levičanov sa ospravedlňuje za zápas v Kozárovciach, Šahy dohrávali deviati

Vo Veľkom Ďuri sa predstavili Šurany, nakoniec zápas skončil deľbou bodov. Domáci si však môžu spytovať svedomie, keď pred koncom zápasu viedli 3:1, no hostia sa nevzdávali a dokázali vyrovnať na 3:3. V okresnom derby v piatej lige Podlužany porazili Želiezovce tesne 1:0 a jediný gól zápasu dal obranca Martin Kosák. V Salke sa predstavili Šahy, dokázali z horúcej pôdy zobrať tri body a k tomu na cestu im rozhodca pribalil aj dvoch vylúčených hráčov. A záver tak dohrávali len deviati.

zdroj a foto: JJ

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Pozrite si tiež:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre