04262024pia

Nagy zabezpečil Turovciam tri body, zápas v Novom Tekove očami Molnára a Červenáka

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. októbra 2019 - Hovorí sa, že góly sú korením futbalu, v 9. kole si diváci prišli na svoje v Novom Tekove. Asi by domáci pamätníci museli dlho spomínať, kedy naposledy videli v jednom zápase 10 gólov.

Nagy zabezpečil Turovciam tri body, zápas v Novom Tekove očami Molnára a Červenáka
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Nakoniec zápas Nový Tekov – Čajkov skončil deľbou bodov a výsledok 5:5 skôr pripomína hokejový ako futbalový. "K súperovi sme cestovali s jasným cieľom a to bolo konečne po niekoľkých nevydarených zápasoch zvíťaziť. Úvod vyšiel lepšie domácim a už v 5. minúte sa ujali vedenia. My sme ale nesklonili hlavy a v priebehu pár minút sme zápas otočili v náš prospech. Ani toto skóre však nevydržalo dlho a domácim sa hneď v zápätí podarilo vyrovnať na 2:2. Do prestávky sa nám ešte po pekných kombináciách podarilo súperovi odskočiť na rozdiel dvoch gólov. V druhom polčase bolo našou úlohou pridať ešte nejaký ten gól a vzdialiť sa domácim, lenže boli to domáci, ktorí dávali góly a vyrovnali na 4:4. Od tohto momentu zápas prebiehal vo veľmi vybičovanej atmosfére a hralo sa veľmi tvrdo. V 83. minúte sme mali výhodu pokutového kopu a opäť sme išli do vedenia 4:5. Do záverečného hvizdu chýbalo už málo minút, víťazstvo bolo na dosah, ale na naše nešťastie skúsený Palic v 90. minúte po rohovom kope vyrovnal a zápas skončil výsledkom 5:5. Myslím si, že sa odohral veľmi atraktívny zápas pre oko diváka. Podľa mňa sme v tomto zápase boli lepší a zaslúžili by sme si tri body, ale s bodom z hosťujúceho ihriska sme spokojní. Chcel by som ešte pochváliť spoluhráčov za výborný výkon v dnešnom zápase," zhodnotil stretnutie Samuel Červenák, autor dvoch gólov Čajkova.

Slovo sme dali aj mladému Dávidovi Molnárovi, ktorý oblieka dres Nového Tekova. "V prvom dejstve boli určite hostia lepší. V 5. minúte som nastrelil žrď a odrazenú loptu Erik Pleva peknou strelou dorazil – 1:0. Súper dal následne dva pekné góly. Podarilo sa nám vyrovnať, ale do kabín odchádzali spokojnejšie hráči Čajkova, nakoľko viedli 2:4. Druhá 45 minútovka bola poriadne „tuhá“, veľa faulov, hralo sa hore - dole. V tejto časti sme boli my lepší, podarilo sa nám vyrovnať. V 83. minúte hlavný rozhodca nariadil veľmi prísnu penaltu po konzultácii so svojim asistentom. Už sa zdalo, že hostia získajú tri body. Záver patril nám, gólman hosti bravúrne kryl strelu Mikuláša a po následnom rohovom kope Marcel Palic vyrovnal na 5:5," zhodnotil zápas Molnár.

Nagy zabezpečil Turovciam tri body, zápas v Novom Tekove očami Molnára a Červenáka

V ostatných zápasoch šiestej ligy si fanúšikovia tiež prišli na svoje. V Tlmačoch zbíjali Hronské Kosihy - 2:5, od zápasu k zápasu sa viac darí Kosihám a už sú na 2. mieste. V Novej Dedine sa zrodilo prekvapenie, keď dokázali starotekovčania zvíťaziť 1:3. Vrbica potvrdila svoje postavenie a zvíťazila 5:0. Hronské Kľačany doma jediným gólom porazili Pohronský Ruskov a Jur nad Hronom sa naďalej trápi a prehral s rezervou Kalnej 1:2. Nováčik Hontianske Trsťany neuspeli v Žemberovciach a po výprasku 5:0 majú hlavu v smútku. Opäť ukázali svoju silu na domácom ihrisku Horné Turovce, ktoré dokázali otočiť výsledok a gólom Gaba Nagy porazili Plavé Vozokany 2:1.

zdroj a fotografie: JJ

Pozrite si tiež:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre