04192024pia

Futbalisti Želiezoviec v Šahách vybuchli, Kristián Belák s hetrikom - video s rozhovormi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 11. augusta 2019 - Futbalisti FK Slovan Šahy nastúpili vo svojom prvom domácom stretnutí sezóny 2019/2020 v 2. kole 5. ligy JV ZsFZ v okresnom derby proti MŠK Želiezovce. Domáci si so Želiezovčanmi hravo poradili a pripísali si prvé novosezónne víťazstvo.

Futbalisti Želiezoviec v Šahách vybuchli, Kristián Belák s hetrikom - video s rozhovormi
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

FK SLOVAN ŠAHY - MŠK ŽELIEZOVCE 5:0 (2:0)

Od takmer úvodného hvizdu sa hral futbal prakticky na jednu bránu, želiezovskú. Hosťujúce mužstvo sa len sporadicky dostávalo do šancí, no efektívni neboli. Naopak, domáci boli efektívni a boli veľmi nebezpeční pred bránou Želiezoviec. Prvý gól padol už v 10. minúte, keď brankára Milana Rapka prekonal Zoltán Baráti. Už o tri minúty neskôr v 13. minúte bolo 2:0, hosťujúceho brankára prekonal Andreas Wurczell. V 42. minúte hosťujúci Matúš Gatial stiahol za dres domáceho hráča vo vyloženej gólovej šanci, za čo dostal červenénu kartu. Aj tento fakt výrazne ovplyvnil hru Želiezoviec, ktorí sa síce v druhom polčase snažili niečo s výsledkom urobiť, no nedarilo sa im to, naopak, Šahy trestali každú chybu hostí.

Hneď v úvode druhého polčasu v 47. minúte mladý brankár Želiezoviec Rapko spravil zlý odkop, zachytil ho Kristián Belák a ten nekompromisne vsietil na 3:0. V 61. minúte Želiezovce vystriedali brankárov, namiesto Rapka prišiel skúsenejší Zsolt Csenger, no ani ten napokon nezabránil ďalším gólom v jeho sieti. V 74. minúte zvýšil na 4:0 Kristián Belák a v samom závere v 90. minúte v skrumáži pred hosťujúcou bránkou dorazil opäť Kristián Belák na končených 5:0 a zaznamenal tak svoj prvý tohtosezónny hetrik.

Pozrite si našu videoreportáž zo zápasu aj s pozápasovými rozhovormi s Jozefom Urblíkom za Šahy a Dominikom Duchoňom za Želiezovce:

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, Leviceonline.sk, Šahyonline.sk, TVTEKOVHONT.SK

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre