04262024pia

Futbalisti Levíc sa "popálili" v Kalnej, Šahy doma zdolali Hronské Kľačany

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALNÁ NAD HRONOM / ŠAHY 10. septembra 2015 - Veľké okresné futbalové derby IV. ligy JV sa konalo v sobotu 5.9.2015 v Kalnej nad Hronom, kde miestny KFC privítal susedný FK Slovan Levice.

Futbalisti Levíc sa "popálili" v Kalnej, Šahy doma zdolali Hronské Kľačany

Kalná pod vedením skúseného trénera Jozefa Duhonya má veľmi dobre rozbehnutú sezónu a pred týmto zápasom trónila na špici tabuľky, pričom formu chcela potvrdiť aj proti Leviciam. Levičania pred týmto zápasom v súčasnej sezóne ešte neprehrali, zverenci Jána Maslena sem prišli cieľom neprehrať. Diváci videli taktický zápas z oboch strán. Rozhodujúci moment sa stal v 77. minúte, keď o zápase rozhodol domáci Marek Biely svojim gólom, ktorý sa stal víťazným a tak si Levičania zaknihovali prvú tohtosezónnu prehru a Kalná si upevnili prvé miesto.

KFC Kalná nad Hronom - FK Slovan Levice 1:0 (0:0)

Zostava KFC Kalná nad Hronom: MICHAL GUŤAN, ROMAN CHMELO, MARTIN KOSÁK, ŠTEFAN BLAŠKO, RODERIK SZÉP, VLADIMÍR DRIENOVSKÝ, ROMAN JASENEK, MAREK BIELY, ROMAN GOGORA (C), ATTILA VIDA, ADAM PAŠTRNÁK, LUKÁŠ RAPAVÝ, ŠTEFAN JANKOVE, MARTIN DÁVID, ATTILA HEGEDÜS, ADAM ŠURÁNSKY, GABRIEL KOSICZKY, ZOLTÁN ČONTOŠ, tréner: Jozef Duhony

Zostava FK Slovan Levice: MICHAL KOLČÁR, PATRIK PIŠKY, MAREK FOGAD, JÁN GONDA, BRANISLAV TURČAN (C), TOMÁŠ KRENČAN, FRANTIŠEK KRÁLIK, JÁN VARGA, JÁN KRIVOČENKO, SAMUEL DEMIAN, EGON ZORÁD, MARIÁN KOTORA, ADRIÁN SULJIČ, MARTIN SRNA, DUŠAN KAZÁR, tréner: Ján Maslen

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, rodinné a firemné akcie a stretnutia, promócie...
Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
Povedal po zápase:

Branislav Turčan, kapitán FK Slovan Levice: "Nechceli sme prehrať, boli sme si vedomí súperovej kvality a snažili sme sa podať disciplinovaný výkon, čo sa nám do určitej miery aj darilo. Bohužiaľ, súper dokázal na konci zápasu naše zaváhanie využiť. K rozhodcovi sa nebudem vyjadrovať, všetci vieme, ako to je v Kalnej. Len toľko, že za totožné situácie, ktoré Kalná urobila, sme my vo Veľkých Lovciach boli potrestaní červenou kartou a pokutovým kopom."

Želiezovce prehrali v Imeli.

TJ Imeľ - MŠK Želiezovce 3:1 (2:1)

Aktuálna tabuľka IV. LIGA SK.JV ZSFZ:
1. KFC Kalná nad Hronom 13
2. TJ Družstevník Dvory nad Žitavou 12
3. FK Vlčany 10
4. FK Kolárovo 10
5. TJ Imeľ 9
6. OTJ Horné Obdokovce 9
7. ŠK Šurany 8
8. MŠO Štúrovo 7
9. FC Nitra 6
10. FK Slovan Levice 6
11. ŠK Tvrdošovce 6
12. TJ Slovan Čeľadice 5
13. TJ Veľké Lovce 4
14. FC ViOn Zlaté Moravce 4
15. Čermáňsky FK Nitra 3
16. MŠK Želiezovce 1

Najbližší program IV. LIGA SK.JV ZSFZ, 6. kolo, 12.9.2015 o 16:00 hod.:
FK Slovan Levice - MŠO Štúrovo
MŠK Želiezovce - OTJ Horné Obdokovce

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Šahy po dvoch penaltách zdolali Hronské Kľačany

V nedeľu 6.9.2015 sme sa boli pozrieť na zápas VI.ligy - ObM dospelí - ObFZ Levice do Šiah, kde miestny FK Slovan Šahy privítal hráčov z Hronských Kľačian. Šahančania majú sezónu dobre rozbehnutú, keď zo štyroch zápasov majú dve výhry a dve remízy a pred týmto zápasom boli na 3. mieste. Hronské Kľačany sú na tom horšie, keď s jednou výhrou, jednou remízou a dvoma prehrali okupovali druhú časť tabuľky. Šahy išli do zápasu s jednoznačným cieľom vyhrať a potvrdiť tak svoju formu, keďže šahanskí futbalisti majú do sezóny vysoké ambície súťaž vyhrať, pričom Hronské Kľačany prišli do Šiah s ambíciou odviezť si aspoň bod. Úvod zápasu sa začal nervózne, keď po slovnej prestrelke dostal domáci hráč červenú kartu a domáci tak prakticky od začiatku hrali oslabení. Na ich hre to však veľmi nebolo badať, počas celého zápasu boli o niečo lepším mužstvom a vypracovali si viacero šancí. Góly prišli až v druhom polčase. Ako prví rozvlnili sieť práve domáci z pokutového kopu, no hostia po pár minútach kontrovali centrom z pravej strany a peknou hlavičkou do domácej bránky. No 87. minúta zápasu priniesla rozuzlenie, keď v skrumáži pred hosťujúcou bránkou na zem spadol domáci hráč a rozhodca nezaváhal ukázať na biely bod po druhý krát aj za výrazných protestov hosťujúcich hráčov. Penaltu domáci využili a tak sa mohli tešiť z ďalšieho víťazstva.

FK Slovan Šahy - Hronské Kľačany 2:1 (0:0)

Jozef Urblík, hrajúci tréner FK Slovan Šahy: "S výsledkom som spokojní, ale s predvedenou hrou vôbec. Hrali sme kŕčovito a ťarbavo, bez nasadenia. Nevychádzali nám protiútoky a kľučky. Individuálne výkony neboli také, aké som si predstavoval. Ale sú aj takéto zápasy, hlavné je, že sme tento zápas dokázali dotiahnuť do víťazného konca. Máme ešte veľmi veľa práce pred sebou, aby sa naša hra zlepšila. Čo sa týka penált, prvá bola po nastrelení ruky, čo bola jasná penalta a druhú nechám na rozhodnutí rozhodcu. Bol tam kontakt hráčov, dalo sa to pískať. Videl som odpískať aj horšie, ale aj ľahšie penalty, takže je to vždy na rozhodnutí rozhodcu. Odpískal to, my sme ju premenili a tým pádom sme vyhrali.
Čo sa týka našich ambícii do tejto sezóny, už pred sezónou som povedal, že súťaž chceme určite vyhrať. Mužstvo sa dáva stále dokopy, zranení hráči sa doliečujú, takže budeme určite silnejší. Je to potom na meste Šahy, na Mestskom zastupiteľstve, či nám priklenú nejaké peniaze a môžeme rozmýšlať nad postupom vyššie. No zatiaľ sa sústreďujeme nad našim cieľom, vyhrať súťaž."

Peter Molnár, kapitán Hronských Kľačian: "Som absolútne nespokojný s priebehom a výsledkom zápasu. Takto prehrať zápas na jedenástky, ktoré rozhodca vymyslel proti nám. Naozaj neviem, kde je futbalová spravodlivosť, ale toto nemá konca kraja. Takéto človek ešte asi nezažil. Chytám dlhé roky, ale takéto niečo som ešte asi nezažil. Začiatok sezóny nám prisúdil veľmi ťažkých súperov, mali sme Podlužany, Veľký Ďur, Plavé Vozokany a teraz Šahy, to sú všetko vyspelé mužstvá, ktoré sa pohybujú v horných priečkach tabuľky. My sme si povedali, že sa naša sezóna v podstate začne až od 7. kola, keď budeme mať Horné Túrovce, Žemberovce, čo sú slabšie mužstvá. K nám prišiel nový tréner, oproti minulému roku dal mužstvo dokopy. Pomaly sa dávame dohromady a ideme od zápasu k zápasu. Našim cieľom do tejto sezóny je, umiestniť sa do 8. miesta, aby sme si išli zahrať halový turnaj.
Čo sa týka futsalu, nepovedal by som, že je to u mňa zabudnutá kapitola, ale ak ma budú chcieť, rád im prídem pomôcť. Ja som v pohode, s kolenami je už všetko v poriadku."

Aktuálna tabuľka VI.liga - ObM dospelí - ObFZ Levice:
1. Podlužany 15
2. Plavé Vozokany 13
3. Šahy 11
4. Lok 11
5. Nový Tekov 10
6. Veľký Ďur 10
7. Veľké Turovce 8
8. Čata 7
9. Jur nad Hronom 6
10. Nová Dedina 5
11. Šarovce 4
12. Hronské Kľačany 4
13. Čajkov 3
14. Horné Turovce 3
15. Plášťovce 3
16. Žemberovce 0

Program nasledujúceho kola VI.liga - ObM dospelí - ObFZ Levice, 13.9.2015 o 16.00 hod.:

Lok - Jur nad Hronom
Plášťovce - Šarovce
Hronské Kľačany - Horné Turovce
Nová Dedina - Šahy
Žemberovce - Veľký Ďur
Veľké Turovce - Čata
Čajkov - Podlužany
Nový Tekov - Plavé Vozokany

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre