04242024str

Na levickom Baby futbale si na svoje prišli nielen najmenší futbalisti

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Na levickom Baby futbale si na svoje prišli nielen najmenší futbalistiLEVICE 22. júna 2015 - V sobotu 20.júna 2015 sa na futbalovom štadióne FK Slovan Levice konal ďalší ročník podujatia pre najmenších futbalistov a ich rodičov - Baby futbal.

Garantom tohoto už tradičného a obľúbeného podujatia je 2. Základná škola Levice, Ul. sv. Michala, ktorá v spolupráci s futbalovým klubom Slovan Levice a Mestským úradom Levice, sponzormi, pedagógmi, trénermi a ochotnými dobrovoľníkmi, pripravila pre najmenšie futbalové nádeje, ich rodičov a priaznivcov futbalu nádherné podujatie, ktorému naviac prialo aj ideálne počasie.

Program podujatia bol naozaj pestrý. Po úvodnom príhovore pani riaditeľky Marty Botkovej, predstavení súťažiacich a kultúrnom programe, sa začali futbalové turnaje. Vo futbalovom turnaji prípraviek štartovalo 5 družstiev, ktoré hrali systémom každý s každým.

Po skončení všetkých duelov, bolo poradie nasledovné: 1.miesto: Dudince, 2.miesto: Levice U9, 3.miesto: Hronské Kľačany, 4.miesto: Tlmače, 5.miesto: Levice U8.

Na špeciálnom ihrisku si medzi sebou zahrali aj najmenší účastníci podujatia - žiaci materských škôl. Nevšedným zážitkom bolo vystúpenie skupiny Freestyle Hands Up Crew, ktorí vo freestylovej show pobavili prítomných divákov, zapojili do svojho programu aj deti a poukázali na to, čo je pre futbalistov dôležité - aby ovládali loptu a aby ich lopta poslúchala.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Pod moderátorskou taktovkou Ervína Szalmu prebiehali aj súťaže v rýchlosti strely /pre mužov/ a v presnosti /pre ženy/. Pre deti bol pripravený sprievodný program. Pod vedením trénerky Janky Poláčikovej si mohli deti vyskúšať futbalové zručnosti v rámci tréningu. Na svoje si prišli na nafukovacom hrade, pri tvorivých dielňach a mohli si osvojiť aj zásady prvej pomoci na stanovišti SČK. Postarané bolo aj o občerstvenie účastníkov.

Veľká bola radosť detí pri vyhodnotení a preberaní diplomov, pohárov, medailí, obrovského množstva hodnotných cien a sladkostí, ktoré venovali sponzori deťom. Futbalové podujatie, ktoré je motivované myšlienkou, aby futbal spájal celé rodiny, sa naozaj vydarilo. Spokojnosť a radosť detí a ich rodičov bola pre všetkých, ktorí sa o organizáciu podujatia zaslúžili, tou najväčšou odmenou i záväzkom do budúcnosti. V mene všetkých účastníkov ďakuje Milan Bridiš

zdroj: Milan Bridiš

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre