04252024štv

Levičanom proti Vrbovému nepomohlo ani vylúčenie dvoch hráčov hostí + rozhovory a fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

FK SLovan Levice - MFK Vrbové zo dňa 28.9.2014LEVICE 30. septembra 2014 - Levickí futbalisti nabudení zo zisku plného počtu bodov v predchádzajúcom kole na ihrisku súpera v Púchove nastúpili v nedeľu 28.9.2014 na domáci zápas 9. kola 3. ligy - Západ proti mužstvu MFK Vrbové.

Zápas priniesol množstvo vyložených gólových príležitostí, no s nemohúcnosťou ich premeny na góly z oboch strán. Osudovou pre domácich futbalistov sa stala 44. minúta, keď štipľavú strelu hostí domáci brankár Pahulyi neudržal v rukách a tá sa dotackala do brány. Levičania tak mali počas prestávky o čom premýšľať. Druhý polčas zápasu bol zaujímavý, hosťom totiž rozhodca vylúčil dokonca až dvoch hráčov a tak mali levickí futbalisti ideálnu príležitosť skóre obrátiť na svoju stranu. Levičania sa snažili tlačiť dopredu, súpera uzamkli do ich 16-tky, no domáce nakopávané lopty skončili väčšinou len odkopom od brány. V posledných sekundách nepomohlo ani vybehnutie domáceho brankára do 16-tky hostí na roh a tak FK Slovan Levice utŕžil ďalšiu domácu prehru a nepotvrdil tak body získané v Púchove.
FK SLovan Levice - MFK Vrbové zo dňa 28.9.2014
FK Slovan Levice - MFK Vrbové 0:1 (0:1)

Pozápasové rozhovory:

Marcel Pavlík, tréner FK Slovan Levice: "Myslím si, že to bol vyrovnaný zápas, ako súper tak i my sme mali po tri tutovky. Dostali sme úplne hlúpy gól, v druhom polčase sme hrali vabank, škoda, že nám to nevyšlo. Súperovi vylúčili dvoch hráčov, no my sme to nevyužili. Neriešili sme to dobre, hlavne sme nevyužívali krídelné priestory, zbytočne sme lopty nakopávali a nevedeli sme si vytvoriť štandardku, resp. gólovú situáciu. Bol to pre nás smolný zápas. Chýba nám kvalita a herná disciplína. Priznám sa, že ma celkom zaskočilo, že súperovi vylúčili až dvoch hráčov, ale veril som, že naši chalani na to zareagujú promptne, že na súpera vybehnú, no nestalo sa tak. Vyzeralo to, ako keby boli pod nejakým psychickým tlakom, že musia dať gól. Všetko však riešili špatne. Musíme sa z tohto zápasu poučiť a budeme musieť niečo vymyslieť v Komárne.
Dnes sme chceli vyhrať a potvrdiť body, ktoré sme získali v Púchove, no keďže sme prehrali, tie body sú nám akoby nanič. Podľa mňa bol dnešný súper prijateľný, vedeli sme, že hrajú dobre kombinačne a že sú disciplinovaní. My sme ich v podstate ničím neprekvapili, hrali sme stále to isté a nič nám nevychádzalo.
V Komárne chceme uhrať dobrý výsledok, dať sa dokopy a mravenčou prácou by sme chceli našu hru zlepšiť. Máme nových mladých hráčov z Levíc, musíme pracovať s tým, čo máme k dispozícii a snažiť sa bojovať ďalej. Uvidíme, ako to dopadne."

Peter Pahulyi, hráč FK Slovan Levice: "Bol to pre nás nešťastný zápas, na oboch stranách bolo viac šancí. Potom prišla 44. minúta a ten gól. Mal som to vyrážať, ten gól beriem na seba. Keby sme boli dali gól, tak zápas vyzerá inak. Bohužiaľ, prehrali sme a musíme ísť ďalej. Myslím si, že sme dnes prehrali nezaslúžene, aj keď tá naša hra nebola nejaká pekná pre divákov. Musíme zbierať body. V druhom polčase sa po vylúčení ich dvoch hráčov všetci stiahli do ich 16-tky a potom sa do plných hrá ťažko. Všetky naše nakopávané lopty sa v podstate vracali naspäť."

Konštantín Šimo, tréner MFK Vrbové: "Zápas bol plný gólových šancí na oboch stranách. Po chybe domáceho brankára sa nám podarilo dať lacný gól, ktorým sme sa dostali na koňa, no naše ďalšie šance sme nevyužili. Nakoniec sme boli oslabení o dvoch hráčov. Jedna červená karta bola po druhej žltej, čo je bežná situácia. Druhá červená bola po čistom aute, ktorý sme mali mať, no náš hráč protestoval a za to dostal druhú žltú kartu. Takýto skúsený hráč by si to mal uvedomiť, podobné situácie si nemôžeme dovoliť. Tento zápas rozhodla domáca nemohúcnosť a naše šťastie. Chcem poďakovať našim chlapcom za bojovný výkon, že sme to ôsmi ubránili."

V ďalšom okresnom zápase Veľké Ludince doma remizovali s "béčkom" Dunajskej Stredy.

TJ Družstevník Veľké Ludince - FK DAC 1904 Dunajská Streda B 2:2

FK SLovan Levice - MFK Vrbové zo dňa 28.9.2014

Najbližšie zápasy:
10. kolo, 5.10.2014 o 14:30 hod.
- KFC Komárno - FK Slovan Levice
- FKS Slovan Nemšová - TJ Družstevník Veľké Ludince

11. kolo, 12.10.2014 o 14:30 hod.
- FK Slovan Levice - MFK Topvar Topolčany
- TJ Družstevník Veľké Ludince - OTJ Palárikovo

Aktuálna tabuľka:
1. MŠK Thermál Veľký Meder 26
2. MFK Topvar Topolčany 20
3. TJ ISKRA Borčice 19
4. KFC Komárno 18
5. OTJ Palárikovo 18
6. FC Neded 17
7. FK DAC 1904 Dunajská Streda B 15
8. MFK Vrbové 15
9. TJ Družstevník Veľké Ludince 14
10. TJ Gabčíkovo 14
11. FC Spartak Trnava C 13
12. Spartak Vráble 13
13. ŠK LR Crystal Lednické Rovne 12
14. FKS Slovan Nemšová 6
15. FK Slovan Levice 6
16. FKM Nové Zámky 6
17. FK Púchov 5
18. PFK Piešťany 5

Pozrite si fotoreportáž zo zápasu FK SLovan Levice - MFK Vrbové zo dňa 28.9.2014:
http://www.fotomagma.sk/fotomagma/sport/FUTBAL%202014-2015/LEVICE%20%20%20VRBOVE/index.html#

 

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: Ing. Ladislav Kuštek, www.fotomagma.sk, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre