04252024štv

Basketbal a basketbalové správy z Levíc

Stavte si na zápasy Levických Patriotov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Najvyššia basketbalová súťaž má v posledných sezónach v popredí tabuľky aj mužstvo z Levíc. Patrioti, ktorí majú na konte dva majstrovské tituly, sa obzerajú po treťom veľkom úspechu. Blízko k nemu boli aj v minulom roku, no nakoniec z toho bol len strieborný stupienok. Stretnutia, ktoré sa im v súčasnosti darí vyhrávať, môžu nájsť stabilné miesto aj na vašom tikete.

Stavte si na zápasy Levických Patriotov

Stabilne na čele ligy

Od druhého majstrovského titulu levických basketbalistov sa tento klub s bohatou históriou stabilne umiestňuje v popredí tabuľky najvyššej slovenskej súťaže. Dve sezóny si však Levičania odkrútili aj medzi českou elitou, kde bolo ich najlepším umiestnením vždy štvrťfinále play-off. Späť však k ročníku 2017/2018, v ktorom Patrioti získali svoj druhý majstrovský titul.

V nasledujúcej sezóne sa vtedajší úradujúci majster takmer dostal k obhajobe. V semifinále ho však napokon zastavilo mužstvo Prievidze. Náplasťou na bronzové ligové umiestnenie bol Leviciam aspoň triumf v Slovenskom pohári, kde vo finále zdolali Inter Bratislava.

Rozbehnutý tím na ceste za prvenstvom v ďalšom súťažnom ročníku zastavil až koronavírus, ktorý zrušil celú súťaž. Najčerstvejším úspechom je tak striebro zo sezóny 2020/2021, ktoré levickým basketbalistom zavesili na krk po prehre so Spišskou Novou Vsou.

Úspech aj na medzinárodnej scéne

Zlepšené výkony Levíc z posledných rokov sa premietli aj v ich vystúpení na Alpsko-jadranskom pohári, kde sa im v sezóne 2021/2022 podarilo vyhrať skupinu A v konkurencii Pardubíc, Sibenky a Welsu. Jedinú prehru v šiestich skupinových zápasoch pripravil Leviciam český súper, ktorý bol aj podľa bookmakerov ich najväčším rivalom v základnej časti. V úvode play-off potom narazili Patrioti na ďalšieho českého protivníka z Ústí nad Labem.

Kurzové stávky na Levických Patriotov

Zápasy svojho obľúbeného klubu si môžete pridať aj na svoje tikety. Staviť si viete nielen na výhru, remízu či prehru. Napríklad stávková spoločnosť SYNOT TIP pripravuje zaujímavú kurzovú ponuku ku každému ligovému stretnutiu. Klienti sa môžu spoľahnúť na to, že tam nájdu vždy viac ako 15 udalostí, väčšinou zameraných na body, štvrtinové a polčasové výsledky či handicapy.

O niečo väčšiu porciu možných stávok nájdu tipéri vo Fortune, kde sa im pri ligových stretnutiach naskytá až viac ako 24 možných príležitostí. Z nich je značné množstvo zamerané na bodové tipy, no nechýbajú ani kurzy na výsledok v riadnom hracom čase alebo až po predĺžení. V prípade jednej aj druhej spoločnosti, samozrejme nesmieme opomenúť LIVE tipovanie, ktorým si môžu stávkari užiť ešte viac zábavy a adrenalínu.

Tipujte zodpovedne. Kurzové stávky spadajú pod hazardné hry a tie taktiež predstavujú riziko vysokých finančných strát.

Foto: ©chones/Fotky&Foto

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre