05062024pon

Zdravotníctvo

Levická nemocnica začne očkovať novou vakcínou proti COVID - 19

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. októbra 2023 - V Nemocnici Agel Levice začnú očkovať novou očkovacou látkou proti ochoreniu COVID - 19. Ako informovala špecialistka marketingu a PR spoločnosti Agel SSC Jarmila Ševčíková, očkovanie pomáha chrániť jednotlivcov pre samotným ochorením, pomáha zmierniť celkový priebeh, stimuluje imunitný systém na produkciu protilátok a imunitných buniek, ktoré účinne bojujú proti ochoreniu COVID – 19.

Levická nemocnica začne očkovať novou vakcínou proti COVID - 19

Levická nemocnica v dôsledku nedostatku záujemcov o očkovanie dočasne zatvorila brány vakcinačného centra v apríli 2023. Onedlho však bude znovu otvorené. Záujemci sa budú môcť dať zaočkovať už v tento piatok 6.10.2023 novou očkovacou látkou proti COVID -19. "Zaočkovať sa môžu prísť záujemci od 12 rokov. V prípade detí neplnoletých je možnosť zaočkovania sa len v sprievode zákonného zástupcu. K dispozícii je očkovacia látka Comirnaty Omicron XBB.1.5. Zároveň sa očkovanie bude vykonávať v pavilóne D, v priestoroch pediatrickej-endokrinologickej ambulancie v čase od 8:00 do 12:00 hod.," vyjadrila sa vedúca sestra pediatricko-neonatologického oddelenia a vakcinačného centra Nemocnice Agel Levice Katarína Strošková.

Na očkovanie je potrebné si so sebou priniesť občiansky preukaz, kartičku poistenca a informáciu o predošlom očkovaní. "Tlačivá na očkovanie sú k dispozícii aj na webe levickej nemocnice. Tlačivá je možné priniesť aj vopred vyplnené. Očkovaciu látku je možné podať minimálne tri mesiace od poslednej podanej dávky. Na očkovanie je možné objednať sa prostredníctvom Call centra na číslach 036/639 360, 036/639 362, 036/639 663, na webe portal.agel.sk v časti vyšetrenia alebo cez ministerský portál www.nczisk.sk.

zdroj a foto: Agel

Prečítajte si aj:

Článok pokračuje nižšie :

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre