04252024štv

Rekonštrukcia chodníka pred budovou mestského úradu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 7. júna 2018 - Z dôvodu rekonštrukcie priestoru pred budovou mestského úradu bude hlavný vstup do budovy a priľahlý chodník vrátane parkoviska pred MsÚ od 11.6.2018 uzatvorený. Predpokladané trvanie stavebných prác je približne jeden mesiac.

Rekonštrukcia chodníka pred budovou mestského úradu
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Obchádzka na chodníku bude riešená cez ul. Na bašte - Holubyho ul. - Pionierska a bude vyznačená dopravnými značkami. Prosíme občanov, aby na vstup do budovy používali zadný vchod z Holubyho ulice.

Práce budú spočívať v odstránení existujúcej spevnenej asfaltovej plochy, odstránení odvodňovacích žľabov, demontáži stĺpu verejného osvetlenia, odstránení lapačov strešných splavenín, odstránení existujúcich cestných obrubníkov. Následne bude osadená betónová zámková dlažba v dvoch výškových úrovniach predelených čadičovým obrubníkom. Posledný rad zámkovej dlažby nad obrubníkom, kde sa mení výšková úroveň spevnenej plochy, bude realizovaný z dlažby pre nevidiacich - drážkovaná dlažba. Budú osadené nové lapače strešných splavenín, odvodňovací žľab bude uložený v prvej úrovni pod dlažbou a následne bude napojený na odvodňovací žľab v úrovni dlažby a bude ukončený na vonkajšej hrane cestného obrubníka ohraničujúceho cestnú komunikáciu. Spätne budú osadené vetracie mriežky. Pred hlavným vstupom do MsÚ sa osadí zemné svietidlo kvôli nasvieteniu vchodu. V rámci stavby dôjde k preloženiu elektrického vedenia verejného osvetlenia, mestského rozhlasu a kamerového systému do zeme.

Zmeny sa budú týkať aj zelene – pôvodné betonové kvetináče sa nahradia novými vegetačnými nádobami s novou výsadbou zelene.

zdroj a fotografia: Adriana Macáková, Mestský úrad Levice

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre