05022024štv

Pri tragickej dopravnej nehode pri Hronských Kľačanoch zomrel vychovávateľ 5. ZŠ v Leviciach Tibor Hancko

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 9. apríla 2023 - Pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi Tlmačmi a Levicami pri Hronských Kľačanoch v sobotu 8. apríla 2023, zomrel vychovávateľ 5. ZŠ v Leviciach Tibor Hancko. Informovala o tom 5. Základná škola v Leviciach na svojej web stránke.

Pri tragickej dopravnej nehode pri Hronských Kľačanoch zomrel vychovávateľ 5. ZŠ v Leviciach Tibor Hancko

Tá uverejnila smútočné oznámenie. "S hlbokým zármutkom a veľkou bolesťou v srdci sme dnes prijali správu o náhlom odchode nášho drahého kolegu a pána vychovávateľa Tibora Hancka. Touto cestou vyslovujeme úprimnú sústrasť všetkým pozostalým. Česť jeho pamiatke!".

Jeho najbližším i jeho kolegom vyjadrujeme úprimnú sústrasť :(

Prečítajte si správu o tejto tragickej udalosti tu:

S Tiborom a ostatnými pedagógmi školy sme my ešte pred pár dňami, konkrétne 29. marca točili prezentačné video pre zápis do školy, kde Tibor stvárnil šaša:

zdroj: 5. ZŠ Levice, foto a video: Andrej Budai foto video služby, TV TEKOVHONT, Leviceonline.sk

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre