05022024štv

V Šahách ocenili učiteľov a nepedagogických zamestnancov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 6. apríla 2023 - V Šahách aj tento rok ocenili učiteľov a nepedagogických zamestnancov mestských vzdelávacích inštitúcií. Ako informovala stránka Felvidek.ma, oceňovanie sa uskutočnilo dňa 4. apríla pri príležitosti Dňa učiteľov v priestoroch divadeldnej sály Mestského úradu.

V Šahách ocenili učiteľov a nepedagogických zamestnancov

Na ocenenie môžu každoročne navrhnúť pedagogických aj nepedagogických zamestnancov všetky mestské vzdelávacie inštitúcie, materské, základné a stredné školy ako aj základná umelecká škola. Ocenení získali pamätnú plaketu Komenského, ďakovný list a malý darček.

Tento rok boli ocenení títo učitelia: Jana Zekuciová, učiteľka slovenského jazyka, MŠ na Hviezdoslavovej ul.; Danis Magdolna, MŠ na Hviezdoslavovej ul. s VJM; Daniela Žilková, učiteľka ZŠ Janka Kráľa, Angéla Michňa, riaditeľka ZŠ Vyškovce nad Ipľom, Monika Pásztorová, ZŠ Lajosa Pongrácza s VJM a Erik Gaučík, učiteľ ZŠ Ladislava Balleka.

V Šahách ocenili učiteľov a nepedagogických zamestnancov

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Ďakovný list a pamätnú plaketu dostali: Beáta Gódor, učiteľka Katolíckej spojenej školy F. Fegyvernekiho s VJM; Zoltán Békési, zástupca riaditeľa Strednej odbornej školy techniky a služieb; Gábor Béres, učiteľ na slovenskom Gymnáziu a Tibor Tóth, učiteľ na Gymnáziu György Szondyho.

Z nepedagogických zamestnancov získali ocenenia: Mária Tóth, Základná umelecká škola Šahy, Žaneta Annušová, Základná škola Janka Kráľa, Gémesi Vera, Katolícka spojená škola F. Fegyvernekiho s VJM, Valéria Kucsera, zamestnankyňa MŠ Hviezdoslavova ul. a Peter Szedlár, Gymnázium Šahy.

Aj študenti a študentské samosprávy jednotlivých vzdelávacích inštitúcií mohli na toto ocenenie nominovať učiteľov.

V Šahách ocenili učiteľov a nepedagogických zamestnancov

Študentská samospráva Katolíckej spojenej školy F. Fegyvernekiho s VJM nominovala na ocenenie učiteľku Katalin Bolgár. Svoju triednu učiteľku Cyntiu Hívešovú navrhla na ocenenie študentka slovenského Gymnázia Veronika Štefaneková. Študenti tretieho ročníka Gymnázia György Szondyho nominovali Noémi Petrezsil na uznanie ako moja učiteľka a kamarátka.

Na slávnostnej ceremónii sa zúčastnil aj prednosta Krajského úradu školstva v Nitre Jozef Porubský, ktorý takisto ocenil neúnavnú prácu pedagógov.

V meste je dlhoročnou tradíciou, pri príležitosti Dňa učiteľov oceňovať pedagógov a nepedagogických zamestnancov, ktorí svojou prácou a činnosťou prispievajú k zlepšovaniu dobrého mena svojich inštitúcii a mesta, vzdelávaniu študentov, výchovy talentov a posilnenia existencie komunity.

Odovzdávanie cien spestrila hudba a recitácia.

V Šahách ocenili učiteľov a nepedagogických zamestnancov

zdroj a foto: felvidek.ma

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre