04242024str

Školskí odborári v Leviciach preberali zvyšovanie platov a ďalšie aktuálne informácie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. decembra 2018 - Predmetom zasadnutia Rady ZO Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy na Slovensku (OZ PŠaV) v okrese Levice, na ktorom sa zúčastnil aj predseda OZ PŠaV na Slovensku Pavel Ondek, ako aj predseda krajskej rady Združenia základného školstva pre kraj Nitra Miroslav Kováč, boli aktuálne legislatívne informácie o pripravovanom zákone o pedagogických a odborných zamestnancoch, zvyšovanie platov pedagogických, odborných a nepedagogických zamestnancov, ako aj pracovné podmienky začínajúcich učiteľov a kolektívna zmluva vyššieho stupňa na roky 2019-2020.

Školskí odborári v Leviciach preberali zvyšovanie platov a ďalšie aktuálne informácie

Prítomných predsedov ZO zaujímali aj otázky, týkajúce sa kreditového príplatku a jeho zmien, ako aj nárok na doplnkové dôchodkové poistenie.

Predseda Rady ZO prítomných informoval, že najbližšie školenie predsedov ZO k novej legislatíve sa bude konať v rekreačnom zariadení v Čingove. Zároveň vyhodnotil štatistiku členov ZO za rok 2018 a pozitívne zhodnotil, že v okrese Levice vznikla nová ZO v Pukanci.

Vyzval predsedov ZO k väčšej motivácii a náboru nových mladých členov v budúcnosti. Pripomenul aktualizáciu elektronickej databázy členov a upriamil pozornosť na množstvo materiálov, ktoré v nej nájdu. Záverom informoval o zmenách vo vedení OZPŠaV na Slovensku.

zdroj a foto: Rada ZO OZ PŠaV Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre