05022024štv

Cesta do rozprávky - 6. ročník Rozprávkolandu na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 12. apríla 2016 - Presne tam putovali žiaci Základnej školy A. Kmeťa v Leviciach 31.marca 2016 v popoludňajších hodinách. Samozrejme, začalo sa typickými rozprávkovými slovami: „Kde bolo, tam bolo...“ a tak sme sa všetci na chvíľu ocitli na miestach, kde prím hrá úsmev na tvári, radosť v duši a zovšadiaľ ozývajúci sa smiech.
Cesta do rozprávky - 6. ročník Rozprávkolandu na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5
Tento rok sa konal už 6. ročník Rozprávkolandu, v rámci projektu Škola tvorivého vzdelávania, a podieľali sa na ňom naši žiaci od piateho až po ôsmy ročník. Mali sme možnosť vidieť vlastnú tvorbu (Kráľovstvo zvieracej ríše), hudobné prvky (Školmánia), ale tiež paródiu (O Červenej „čajočke“) a aj modernú animovanú rozprávku (Hotel Transylvánia). Nuž, náročné to bolo pre všetkých. Veď dať na papier toľko nápadov a správne ich nakombinovať, nie je ľahké. Vďaka našim „malým“ hercom (alebo už začínajúcim hviezdam?) sme sa na chvíľu preniesli do rozprávkovej dimenzie a všetci sme všetko spolu s nimi intenzívne prežívali. A zasa takto o rok sa takouto živou atmosférou môžete nechať uniesť aj vy. Stačí sa len pridať! :)

Viac fotografií nájdete tu: http://www.zsmrsle.edu.sk/fotogaleria20152016/rozpravkoland/

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Cesta do rozprávky - 6. ročník Rozprávkolandu na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Cesta do rozprávky - 6. ročník Rozprávkolandu na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach
zdroj a fotografie: Mgr. J.Senešiová

- Slnko v nás alebo Dituria sa rozžiarila

- Výtvarná súťaž DINOLAND - Dinosaurus mojimi očami má svojich víťazov

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre