05032024pia

Štedré Vianoce na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 27. decembra 2013 - Každý z nás sa tešil na Vianočné sviatky. Niektorí sa nevedeli dočkať prázdnin, aby si oddýchli, iní podľahli neopakovateľnej Vianočnej atmosfére. No a deti sa určite najviac tešili na darčeky.

Na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach prišli Vianoce už predčasne. Žiaci z nadaných tried na ISCED I. sa tešili z nového televízora SAMSUNG v 3-D kvalite, 10 kusom 3-D okuliarov a novému notebooku. Pani učiteľky vypracovali projekt, ktorý vyhlásilo OZ ELITE a boli úspešné.

Štedré Vianoce na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach

Vďaka týmto výdobytkom modernej techniky môžu žiaci sledovať prezentácie a výukové programy v 3-D kvalite. Budeme ich využívať hlavne na hodinách prírodovedy, vlastivedy a najmä na hodinách obohatenia. Nie nadarmo sa hovorí: Ak mi niečo povieš, zabudnem, ak mi to ukážeš, zapamätám si.

Vďaka OZ EDIN, ktoré pracuje na našej škole, sme mohli zakúpiť na ISCED I pre žiakov z nadaných tried interaktívnu tabuľu. Aj vďaka nej neustále zvyšujeme úroveň vzdelávania na našej škole.
Želáme všetkým našim žiakom, aby Vianoce u nich doma boli tiež také štedré, ako na ZŠ A. Kmeťa.

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky   Montáž a servis poplašných a zabezpečovacích systémov Levice a okolie - Mont Servis MaR elektro Tibor Budai
Miss Levického okresu 2014 - Casting, 22. a 29.1.2014
 
Štedré Vianoce na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach
 
Štedré Vianoce na ZŠ A. Kmeťa v Leviciach

zdroj a fotografie: Mgr. Marta Grellová

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre