05032024pia

V Leviciach zasadla rada Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy na Slovensku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. decembra 2013 - Dňa 28.11.2013 sa predseda OZ PŠaV na Slovensku p. Ing. Pavel Ondek spolu so špecialistkou Združenia ZŠ OZ PŠaV prom. právničkou p. Yvonne Furdíkovou zúčastnili zasadnutia RADY ZO OZ PŠaV v Leviciach.

V Leviciach zasadla rada Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy na Slovensku, 28.11.2013

Najskôr zavítali na Základnú školu Andreja Kmeťa, kde pôsobí predseda okresnej RADY ZO OZ PŠaV Levice a kde sa stretli s vedením školy, ako aj s predsedom ZO OZ a zároveň i členom Komisie mladých pri OZ PŠaV za Nitriansky kraj s p. Mgr. Ervínom Szalmom. Diskusia sa niesla v pracovnom duchu a týkala sa problémov v školstve.

Na zasadnutí Rady ZO OZ boli ďalej prítomní: krajská predsedníčka OZ PŠaV p. Eva Pavelková a niektorí okresní predsedovi RÁD z Nitrianskeho kraja. Predseda zväzu p. Ing. Pavel Ondek vystúpil k aktuálnym úlohám, k dianiu v OZ PŠaV a ku VKZ na rok 2014. Potom podala informácie zo zasadnutia Rady OZ PŠaV na Slovensku, konaného dňa 21.11.2013 v Bratislave, p. Eva Pavelková a oboznámila prítomných so zámermi MŠVVaŠ SR, s ktorými vystúpil na zasadnutí minister p. D. Čaplovič. Následne prebehla diskusia.

Pokračovanie článku pod reklamami:

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky   Montáž a servis poplašných a zabezpečovacích systémov Levice a okolie - Mont Servis MaR elektro Tibor Budai

Miss Levického okresu 2014 - Casting, 22. a 29.1.2014

Pracovná atmosféra bola výborná a diskusia predsedov ZO OZ zo škôl a školských zariadení aktívna. Mnohí dostali odpovede na svoje otázky, ktoré si pripravili za svojich členov ZO. Tešíme sa na ďalšiu návštevu predstaviteľov OZ PŠaV na Slovensku u nás v Leviciach a už teraz pripravujeme ďalšie aktivity s tým súvisiace.

 

zdroj a fotografia: PhDr. Roman Hromadík, predseda RADY ZO OZ PŠaV Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre