04202024sob

Rozhovor so staronovým primátorom mesta Levice Ing. Štefanom Mišákom - 1. časť

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. decembra 2014 - Po Komunálnych voľbách 2014 je jasné, že obyvatelia mesta Levice a mestských častí si za svojho primátora opätovne zvolili Ing. Štefana Mišáka. Zaujímalo nás, aké boli jeho prvé reakcie po znovuzvolení a prečo sa rozhodol opätovne kandidovať.

Rozhovor so staronovým primátorom mesta Levice Ing. Štefanom Mišákom - 1. časť

Keďže medzi víťazom volieb na post primátora mesta Levice a druhým v poradí bol veľmi tesný rozdiel, opýtali sme sa pána primátora, či vôbec očakával takýto tesný súboj, aj keď volebná účasť bola veľmi nízka. Spýtali sme sa ho tiež, prečo sa podľa neho zmenili nálady občanov mesta Levice, keď na rozdiel od predchádzajúcich Komunálnych volieb, kedy p. Mišák získal oveľa viac hlasov ako všetci jeho protikandidáti dokopy a teraz naopak, všetci jeho protikandidáti dokopy získali viac hlasov, ako on. Samozrejme nás zaujímalo, či je sám spokojný s týmto výsledkom volieb a aké budú jeho prvé kroky a ciele ako primátora. Nevyhli sme sa ani pálčivým témam ako otázka Domu kultúry Družba a jeho budúcnosť, parkovanie v meste Levice a jeho riešenie, rekonštrukcia nadjazdu a možná realizáciu obchvatu mesta a tiež sme sa ho spýtali na efektívnosť Mestského úradu v Leviciach. Odpovede na všetky tieto otázky nájdete v 1. časti nášho videorozhovor s pánom primátorom Ing. Štefanom Mišákom tu:

Pripravujeme aj druhú časť videorozhovoru s ním. V nej sa dozviete odpovede na otázky ohľadom Mestského kultúrneho strediska v Leviciach, Mestskej polície Levice, Levickej televíznej spoločnosti, budúcnosti levického amfiteátra, budúcnosti budovy bývalého kina Slovan, ale aj odpovede na ďalšie otázky občanov. Sledujte Leviceonline.sk.

zdroj, fotografia a video: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu ale najmä pre obchodné zastúpenie. Príp. ak sa realizujete, alebo poznáte niekoho, kto sa realizuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v realizácii zaujímavých videí, video relácii a pod., príp. by sa chcel stať našim obchodným zástupcom, ozvite sa. 

STAŇTE SA SPOLUTVORCOM PORTÁLU LEVICEONLINE.SK!
Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: alebo sa ozvite telefonicky na: 0903 671 087

Nie ste z Levíc a okolia a chceli by ste s nami spolupracovať, alebo poznáte niekoho, kto by s nami chcel spolupracovať? Staňte sa našim spolupracovníkom / spolupracovníčkou aj pre naše ďalšie regionálne portály pre Nitru a okolie, Trenčín a okolie, Banskú Bystricu a okolie, Žilinu a okolie, Bratislavu a okolie, Prešov a okolie a Košice a okolie. Ak ste, alebo poznáte niekoho vhodného z týchto regiónov, ozvite sa.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre