05042024sob

Pri základných školách na Mládežníckej ulici v Šahách slávnostne otvorili vynovenú atletickú dráhu (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 23. apríla 2024 - Pri základných školách na Mládežníckej ulici v Šahách slávnostne otvorili vynovenú atletickú dráhu. Slávnostné otvorenie sa konalo v externých priestoroch škôl v pondelok 22. apríla 2024 za účasti viacerých významných osobností zo športovej oblasti, ale aj zo strany predstaviteľa Fondu na podporu športu, Ministerstva cestovného ruchu a športu či Slovenského olympijského a športového výboru.

Pri základných školách na Mládežníckej ulici v Šahách slávnostne otvorili vynovenú atletickú dráhu (video)

Ako informovalo mesto Šahy na svojej Facebook stránke, športová infraštruktúra situovaná v areáli Základnej školy Janka Krála a Základnej školy Lajosa Pongráca s vyučovacím jazykom maďarským môže znova plnohodnotne slúžiť nielen na hodiny telesnej výchovy, ale i pre voľnočasový šport. "Fond na podporu športu sa na projekte spolupodieľal sumou 91.650,88 eur, pričom celková hodnota projektu sa vyšplhala nad 130-tisíc eur (137.576, 63 eur)," dodalo mesto.

Slávnostného odovzdávania sa zúčastnil okrem iných Ján Krišanda, štátny tajomník pre šport Ministerstva cestovného ruchu a športu, Anton Siekel, prezident Slovenského olympijského a športového výboru, Miroslav Dráb, člen správnej rady Fond na podporu športu, Pál Zachar, poslanec Nitrianskeho samosprávneho kraja a primátor mesta Šahy, Eva Murková, bývalá československá, neskoršie slovenská atlétka, ktorá v roku 1983 sa stala majsterkou Európy v Budapešti, Ján Tomko, bývalý obrovský talent v behu na 400 metrov a v prekážkovom behu klubu Dukly Banská Bystrica, Julián Krull, hlavný tréner Hamšík Académie pre dievčatá do 19 rokov, reprezentačný tréner SR pre dievčatá do 19 rokov.

Na slávnostnom odovzdaní vynovenej atletickej dráhy sme boli aj my, pozrite si našu video reportáž aj s rozhovormi tu:

foto a video: Andrej Budai foto video služby, Leviceonline.sk

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, SVETLÁ A SVIETIDLÁ, ZNAČKOVÝ ALKOHOL, KÁVA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre