05052024ned

V priemyselnom parku Levice - Géňa vznikne Panattoni Park Levice

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 26. apríla 2023 - V priemyselnom parku Levice - Géňa vznikne Panattoni Park Levice. Informuje o tom spoločnosť Panattoni na svojej web stránke.

V priemyselnom parku Levice - Géňa vznikne Panattoni Park Levice

Výstavba novej priemyselnej A-class budovy o veľkosti 19.366 metrov štvorcových (m2) je plánovaná v rámci už existujúceho priemyselného parku Levice – Juh. "Navrhovaný areál bude mať z komerčného, dopravného aj geografického hľadiska výhodnú polohu. Projekt je vhodný pre skladovacie činnosti a ľahkú výrobu," približuje spoločnosť.

Architektonicky je hala riešená ako kubus s obdĺžnikovým pôdorysom, rozdelená na štyri skladové jednotky. "Logistická hala bude vnútorne rozdelená na dve časti, a to na administratívnu časť a časť skladových priestorov. Hala pozostáva z dvoch nadzemných podlaží pre administratívne vstavky a jedného nadzemného podlažia pre skladové priestory. Priestory budú vybavené vjazdovými bránami a niekoľkými nakladacími mostíkmi pre obsluhu skladu nákladnými automobilmi. V mieste navrhovaných nakladacích mostíkov bude terén znížený na úroveň -1,200 m voči prízemiu haly," opisuje spoločnosť.

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE 👇

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Projekt bude usilovať o získanie ekologického certifikátu BREEAM New Construction vo vysokej úrovni Excellent. "Navrhovaná výsadba zelene bude tvoriť ochranné pásy po obvode areálu, uvažuje sa s výsadbou stromov, krov a trávnatých plôch," dodáva spoločnosť.

Spoločnosť Panattoni vznikla v roku 1986. "Jej históriu, súčasnosť i podnikateľský zámer v našom meste mi predstavil pán Erik Ivaničko, riaditeľ spoločnosti pre Slovensko. Park tejto spoločnosti vyrastie na ploche viac ako 19.000 m2, poskytne priestory pre logistické činnosti a ľahkú výrobu. Tento industriálny developer takto poskytne možnosť rastu pre firmy už etablované v našom parku a zároveň podporí príchod nových investorov. Veľmi ma zaujala filozofia firmy podporovať samosprávy a miestne komunity prostredníctvom priamych finančných i nepriamych nefinančných činností," informoval primátor mesta Levice Ján Krtík na svojej Facebook stránke.

zdroj: panattonieurope.com, Facebook Ján Krtík, foto: Facebook Ján Krtík

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre