04252024štv

Začína sa s rekonštrukciou Esterházyho kaštieľa v Želiezovciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŽELIEZOVCE 11. apríla 2022 - Začína sa s rekonštrukciou Esterházyho kaštieľa v Želiezovciach. Ako informuje mesto Želiezovce na svojej web stránke, od uskutočnenia Otváracej konferencie projektu CLT01024 sa realizoval proces verejného obstarávania na dodávateľa stavebných prác a po kontrole riadiacich orgánov mesto mohlo pristúpiť k podpisu zmluvy s víťaznou firmou Tomáš Pohori.

Začína sa s rekonštrukciou Esterházyho kaštieľa v Želiezovciach

Odovzdanie a prevzatie staveniska bolo zvolané na 1.4.2022. "Po obhliadke objektu zhotoviteľom boli zistené také statické poruchy, ktoré treba zdokumentovať a zaistiť pred samotným zahájením rekonštrukčných prác. V stredu 6. apríla 2022 si zhotoviteľ oficiálne prevzal stavenisko od mesta. Po vykonaní nevyhnutného statického zabezpečenia konštrukčných prvkov budovy zhotoviteľ zaháji práce. Rekonštrukčné práce by mali trvať 400 dní. Z Grantu EHP sa obnoví strešná konštrukcia objektu a z programu Interreg V-A SK-HU bude zrekonštruované severovýchodné krídlo kaštieľa," približuje mesto.

Pozrite si prezentáciu Kaštieľa Esterházyho v Želiezovciach a projektu jeho obnovy (video: Andrej Budai foto - video služby):

Začína sa s rekonštrukciou Esterházyho kaštieľa v Želiezovciach

zdroj a foto: mesto Želiezovce

 

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre