05032024pia

V levickom závode Camfil sa návštevníci mohli dozvedieť o firme viac i vyskúšať si výrobu (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. marca 2020 - Závod Camfil v priemyselnom parku Levice - Géňa, ktorý sa zameriava na výrobu vzduchových filtrov, zorganizoval Švédsky deň, teda Deň otvorených dverí s krédom "Výroba po našom - spoznaj Švédsko v Leviciach, zaži jeden deň u nás".

V levickom závode Camfil sa návštevníci mohli dozvedieť o firme viac i vyskúšať si výrobu (video)

Podľa slov generálneho riaditeľa firmy Camfil Levice Imricha Mészárosa bol tento Deň otvorených dverí úspešný. "Mohli sme tu privítať množstvo záujemcov. Myslím si, že je pre kohokoľvek veľmi dôležité, keď sa na vlastné oči môže presvedčiť, prípadne si aj vyskúšať, ako konkrétne sa tie vzduchové filtre skladajú, aká je vo vnútri klíma a čistý vzduch. Verím, že množstvo z nich podalo žiadosti o zamestnanie u nás a že sa nám s nimi podarí úspešne uzavrieť zmluvu," zhodnotil Mészáros.

Pozrite si videoreportáž zo Švédskeho dňa - Dňa otvorených dverí v závode Camfil Levice tu:

Návštevníci tu mali možnosť, dozvedieť sa o závode, o práci a výrobnom procese viac, dokonca si samotnú výrobu mohli aj vyskúšať. Zaujímalo nás, či návštevníkov prehliadka oslovila. "Bolo to veľmi pôsobivé a zaujímavé. Pre každého, kto také niečo ešte také nevidel, sa mohol oboznámiť aspoň so základmi, ako to celé vzniká. Mám tu známych, ktorí ma sem odporučili. Celkom ma zaujalo, čo tu robia a ako tu robia a možno, že sa aj pridám do tímu," povedala jedna z účastníčok Dňa otvorených dverí.

Aj ďalšieho účastníka švédskeho dňa vo firme Camfil Levice prehliadka zaujala. "V takejto výrobnej sfére som ešte nepracoval. Je to tu zaujímavé, je tu čisté prostredie. Chcem zmeniť zamestnanie, rád by som pracoval v takomto prostredí. Rozmýšľam o tom, že si sem podám žiadosť o prijatie do zamestnania," dodal záujemca.

Firme Camfil Levice záleží na stabilných zamestnancoch, čoho dôkazom je množstvo ľudí, ktorí v závode pracujú aj viac ako 10 rokov. "Ja tu pracujem už 11 rokov. Páči sa mi tu, som spokojná s touto prácou. Je to na dve smeny, takže hlavne to u mňa zavážilo. V iných firmách sa robí aj na nočné smeny, čo sa mi veľmi nepozdáva. Atmosféra je tu ok, myslím si, že aj kolektív je dobrý či tiež pracovné prostredie i vedenie. Mne sa tu páči, preto som tu 11 rokov, čo si myslím, že aj svedčí o tom, že som tu spokojná. Určite by som odporučila každému, kto chce pracovať a má chuť pracovať, aby prišiel sa sem pozrieť a aj si vyskúšať," vyjadrila sa zamestnankyňa Jozefína.

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, TVTEKOVHONT, Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre