04202024sob

Na šahanskom Gymnáziu zrekonštruovali sociálne zariadenia, v pláne je výmena okien - video

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 31. mája 2019 - Na Gymnáziu v Šahách na Mládežníckej ul. 22 s podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) zrekonštruovali v rokoch 2018 a 2019 sociálne zariadenia na celej škole. Ako portál Leviceonline.sk informovala riaditeľka Gymnázia Tatiana Wenclová, na škole sa plánuje výmena okenných výplní.

Na šahanskom Gymnáziu zrekonštruovali sociálne zariadenia, v pláne je výmena okien - video

Pozrite si našu videoreportáž tu:

Okrem toho sa s podporou NSK podarilo zrekonštruovať aj školskú telocvičňu. "Vymenili sa tu okná a súčasťou rekonštrukcie bola aj výmena vzduchotechniky," povedala Wenclová.

Okrem finančných prostriedkov z NSK sa vedenie školy snaží realizovať obnovu aj z vlastných zdrojov. "Podarilo sa nám vymeniť okenné výplne v školskej jedálni a zrekonštruovať hlavný vchod do budovy," dodala riaditeľka školy.

Youtube kanál Leviceonline.sk

Po 40. rokoch už bolo potrebné revitalizovať niektoré časti budovy školy. "Obnova sociálnych zariadení vyšla na sumu 140.000 eur. Okrem toho tu bolo potrebné realizovať drobné úpravy častí, ktoré boli v havarijnom stave. Išlo najmä o opravu jednej časti strechy v sume 11.000 eur. Rekonštrukcia telocvične vyšla na takmer 20.000 eur," priblížil podpredseda NSK Tibor Csenger.

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika Zľavaonline.sk - paleta najlepších zliav Sexland.sk - všetko pre Vaše potešenie

V roku 2019 je v pláne prvá etapa výmeny okien v učebniach v sume približne 140.000 eur. "Druhá etapa výmeny okien je naplánovaná na začiatok roka 2020 taktiež zhruba za 140.000 eur," ukončil Csenger.

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, www.leviceonline.sk, www.regionline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre