04202024sob

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 29. marca 2017 - Krásna Dominika Dávidová z Levíc, mestskej časti Horša je vo finálovej 12-tke súťaže krásy Miss Slovensko 2017! Dominika má so súťažou bohaté skúsenosti, keďže bola súčasťou aj jej minuloročného vydania v pozícií náhradníčky. Tento rok sa však 23-ročnej a 173 centimetrov vysokej kráske podarilo dostať medzi finálovú 12-tku a priamo tak bojovať o titul najkrajšej ženy Slovenska.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Okrem toho však Dominiku, ktorá je v znamení kozorožca a ktorá študuje na Vysokej škole bezpečnostného manažérstva, môžeme v týchto dňoch všetci podporiť svojimi hlasmi v hlasovaní o titul Miss Sympatia 2017. Hlasovať sa dá každé 4 hodiny online (https://eva.cas.sk/miss-slovensko-2017/31805/dominika-davidova/) a tiež SMS hlasom v tvare MISS (medzera) 4 na číslo 871.

Výťažok z SMS hlasovania pôjde na nadáciu Srdce pre deti. Cena SMS je 5 eur. Ak sa zapojíte do hlasovania, môžete vyhrať dovolenku na Kapverdských ostrovoch pre 2 osoby.

Hlasovanie o titul Miss Sympatia potrvá do až do záverečných minút finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa uskutoční 29. apríla na TV JOJ.

S Dominikou sme sa porozprávali, pričom v našom rozhovore s ňou sme jej neváhali položiť aj možno trocha zákernejšie otázky... :)

Andrej Budai photo
Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Pred rokom si bola náhradníčkou v súťaži Miss Slovensko, získala si skúsenosti?

Myslím si, že skúseností mi to dalo veľmi veľa. Tento projekt dá dievčatám skutočne bohatý balíček skúseností. Najväčším rozdielom, ktorý som si na sebe všimla, bol určite mediálny prejav. Nikdy nezabudnem, ako som zo začiatku bojovala s trémou a ako som sa bála hovoriť na kameru. Postupne, ako sme mali mediálne tréningy so Saškou a kameramanom Marcelom Tomaškovicom, som začala vidieť rozdiel a už ku koncu som si užívala rozhovory na kameru a trému už nebolo ani počuť na mojom hlase.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Bola si vtedy sklamaná, že si bola len náhradníčka?

Priznám sa, zo začiatku to boli veľmi zmiešané pocity, teda hlavne na tom semifinále, na ktorom mi povedali, že som vo finálovej zostave, ale v zápätí na to, že som náhradníčkou. Bolo to niečo nové, nevedela som, čo presne očakávať, ale keď som sa na to poriadne vyspala, tak som sa začala z toho tešiť, lebo som si uvedomila, že je to obrovská príležitosť, naučiť sa niečo nové, získať nové skúsenosti, zážitky a nové priateľstvá. Boli to pre mňa krásne mesiace aj to vďaka celému tímu Miss Slovensko a všetkým dievčatám, ktoré mi ani raz nedali pocítiť, že som len "náhradníčkou".

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Nakoplo ťa to, aby si to v tejto súťaži vyskúšala ešte raz?

Určite áno...!!! Ako som už pred tým napísala, je to skvelý projekt a ponúka dievčatám bohatý balíček skúseností a zážitkov. Uvedomovala som si nejaké svoje nedostatky, na ktorých som bola rozhodnutá popracovať a povedala som si, že ak sa mi to podarí, tak to určite pôjdem opäť skúsiť. Neľutujem svoje rozhodnutie, vyšlo to a som finalistkou Miss Slovensko 2017.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Už si sa pred tým zúčastňovala nejakých súťaži krásy?

Popravde nie... Minulý rok to bolo prvýkrát, čo som sa zúčastnila nejakého castingu. Pred rokom ma prihlásila moja staršia sestra Beátka, ktorej dodnes za to vďačím. Sama by som na to asi pred tým nanabrala odvahu, kedže vždy som vnímala Slovenky ako krásne ženy. Slovensko je plné krásnych žien :-)

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Aký to bol pocit, keď si zistila, že si bola zaradená už medzi finalistky Miss Slovensko 2017?

Bol to neopísateľný pocit! Celý semifinálový deň som nevedela, ako to bude, ako to dopadne. Bolo tam okolo 95 dievčat, ale len 13 mohlo postúpiť. Keď som sa dostala do najužšieho výberu, prišla na mňa asi najväčšia tréma, ale neskôr, keď nám oznámili, že sme finálová zostava Miss Slovensko 2017, tak sa mi chcelo plakať, smiať, skákať a boli to neopísateľné emócie. Celý deň som tam mala moju maminku, ktorá to celé so mnou veľmi prežívala a podporovala ma.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Aký bol casting a z čoho všetkého pozostával?

Tento rok bola veľká zmena a to, že boli zrušené regionálne castingy. Dievčatá sa mohli do súťaže prihlásiť cez internetovú prihlášku, ku ktorej museli poslať aj minimálne jedno minútové video, v ktorom sa predstavili a prezradili niečo o sebe a tak si porota mohla vybrať dievčatá, ktoré postúpili do semifinále, ktoré sa uskutočnilo 22. januára. Castingu sa zúčastnilo okolo 95 dievčat. Celý casting sa začal tým, že sme všetky spolu išli do miestnosti, kde sedela porota a kde sa aj konal celý casting. Tam nás všetky privítali a popriali nám veľa šťastia. Prvé kolo bola promenáda v lodičkách, druhé kolo bola promenáda v plavkách a tretie kolo bol osobný pohovor. Bol to dlhý deň a po pravde, porote vôbec nezávidím, pretože to mali určite veľmi ťažké. Boli tam skutočne krásne dievčatá.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Čo si v rámci tohtoročnej súťaže už musela absolvovať?

Máme za sebou s dievčatami prvé spoločné sústrenie, ktoré nám začalo sobotu 28.1.2017 a trvalo až do piatka 3.2. Na sústredení sa prvé dni o naše vlasy postarali šikovné ruky kaderníkov. Neskôr sme mali Beauty day s vizážistkami, mediálne tréningy, choreografie, oficiálna tlačová konferencia a od stredy sme fotili oficiálne profilové fotky, bilboard a fashion editorial. Myslím si, že sme toho stihli skutočne veľmi veľa.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Čo ťa v rámci súťaže čaká v najbližšej budúcnosti a čo budeš musieť všetko absolvovať do finálového galavečera?

V najbližšej budúcnosti ma čaká niekoľko sústredení. Sústredenia budú na Slovensku, ale máme aj jedno zahraničné sústredenie na Kapverdách. Budeme sa pripravovať po mediálnej stránke, nacvičovať choreografie a určite nás čaká množstvo fotení a natáčaní. Bude to v podstate trojmesačná príprava na finálový večer, ktorý sa uskutoční 29. apríla.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Ako si rozumieš s ostatnými finalistkami?

Je asi ešte skoro hodnotiť to, ako spolu vychádzame, ale zatiaľ je to veľmi dobré a pevne verím, že to zostane tak aj naďalej, a že aj napriek tomu, že je to predsa len súťaž, tak si to budeme spolu užívať a navzájom sa podporovať. S diečatami si zatiaľ rozumiem, vychádzame spolu a stále sa nájde téma, na ktorú sa vieme rozprávať, ale aj zasmiať.

Ako by si zatiaľ opísala celkovú atmosféru a organizáciu súťaže?

Myslím si, že atmosféra je zatiaľ veľmi dobrá. S dievčatami sa navzájom spoznávame, absolvovali sme už aj prvé spoločné fotenia a cítili sme sa veľmi dobre. Boli to dlhé dni, ale vďaka celému tímu sme si tie dni veľmi užili. Čo sa týka organizácie súťaže, tak neviem nájsť jedno negatívum. Je to projekt, na ktorom pracuje veľké množstvo ľudí, ktorí dennodenne dolaďujú každý jeden detail.

Levičanka Dominika Dávidová bojuje o titul Miss Slovensko 2017, pomôžme jej!

Máš zatiaľ pocit, že ti táto súťaž dá niečo viac, lepšiu skúsenosti, kontakty... ktoré by ťa mohli posunúť niekam ďalej.

Myslím si, že určite áno. Táto súťaž dá každej z nás veľmi veľa. Minulý rok už z pozície náhradníčky mi to dalo veľa nových skúseností, zážitkov nakoľko som absolvovala naozaj všetko, čo dievčatá. Keďže tento rok som už vo finálovej zostave, verím, že sa ešte viac zlepším, naberiem nové skúsenosti, zážitky a kontakty. Myslím si, že to je na každej z nás, že ktorej na tom ako záleží a čo všetko sa chce naozaj naučiť, v čom sa chce zlepšiť a či sa nebojí aj prejaviť. Pevne verím, že aj vďaka tejto súťaži budem mať šancu spoznať ľudí, ktorí sa venujú charite a útulkom pre zvieratká. Veľmi mám blízko k deťom a svoj voľný čas venujem psíkom v útulkoch a verím, že budem mať možnosť ešte viac pomáhať a robiť niekoho štastným svojou prítomnosťou!

Hobbi Levice akcia 30.3.2017

Predpokladám, že ťa verejnosť bude môcť podporiť hlasovaním...

Áno, bude to určite možné. Ľudia, verejnosť budú môcť hlasovať za napr. Miss Gosh, Miss Pierot alebo Miss sympatia. Keď bude hlasovanie spustené, budem veľmi vďačná za každý jeden hlas a podporu.

Odkázala by si niečo dievčatám, ktoré by sa v budúcnosti chceli zapojiť do súťaže Miss Slovensko? Na čo by si na castingoch mali dávať pozor, na čo by sa mali sústrediť a pod.

Dievčatám, ktoré by sa raz chceli prihlásiť do súťaže Miss Slovensko, by som rada odkázala, aby určite do toho išli. Aby to išli určite vyskúšat. Ja sama by som neverila tomu, keby mi pred rokom a pól niekto povedal, že budem súčasťou tohto krásneho projektu, dokonca dvakrát. Prvykrát ako náhradníčka a tentokrát ako finalistka. Je to neopísateľný pocit. Nebojte sa ísť si za svojimi snami. Určite nemáte čo stratiť, môžete len získať nové skúsenosti, zážitky, zlepšiť sa v prejave, získať nové kontakty a priateľstvá. Dievčatám by som poradila, aby boli na castingu určite prirodzené, samé sebou a aby sa určite usmievali. Hlavne aby sa nebáli, pretože porota je naozaj veľmi milá a nemáte sa tam určite čoho báť! :-) Ešte jednu radu by som dala, zobrať si na casting niekoho blízkeho, či už je to mamina, súrodenec, priateľ alebo kamarátka. Veľmi to pomáha, skutočne je to veľká opora a hlavne pomáha to práve bojovať aj s trémou a strachom. Takže milé dievčatá, ak to chcete vyskúšať, tak to určite urobte a možno niektorej z Vás, čo toto čítate, sa splní sen, alebo Vás to v živote posunie ďalej.

Dominike ďakujeme za odpovede a držíme je v súťaže palce! Poďme Domča!!! :)

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: archív Dominiky Dávidovej

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre