05042024sob

V Želiezovciach ženy odhaľovali tajomstvo zdravia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŽELIEZOVCE 13. marca 2015 - V sobotu 7. marca 2015 sa v Dome kultúry v Želiezovciach uskutočnilo podujatie "Tajomstvo zdravia", realizované ku Dňu žien. Toto podujatie sa realizuje už ôsmykrát v spolupráci s Mestom Želiezovce a Domom kultúry v Želiezovciach.

V Želiezovciach ženy odhaľovali tajomstvo zdravia

Záštitu nad podujatím mala pani Sylvia Juhászová, manželka úradujúceho primátora, ktorá svojimi úprimnými slovami pozdravila všetky ženy, následne otvorila podujatie. Tešili sme sa na odborné a kreatívne programy vystavujúcich. V našej „malej zmenárni“ sme pripravili poradenstvo pre ženy. Celé popoludnie sa nieslo pod mottom "na cestách za poznaním môže byť každý krásny."

Presspoint Levice

V Želiezovciach ženy odhaľovali tajomstvo zdravia

Tím profesionálnych vizážistov si zobral do rúk návštevníkov, ktorí sa rozhodli od základov zmeniť svoj výzor. Čím väčšiu zmenu boli adepti ochotní podstúpiť, tým väčšia výzva to bola pre našich vizážistov. Dostali sme ukážky nových trendov vo fashion make-upe, ale neustály nedostatok času mali aj nechtové štylistky. Mali sme príjemný pocit z toho, keď sme počuli, ako ženy, keď sa pozreli do zrkadla, skríkli: "Wow!" To je práve to, čo sme si dali za cieľ. Dať ženám krásno vďaka šminkám, pomôcť im s tým, s čím si nevedia dať samé rady.

Kozmetické štúdio Mary Kay Lívie Kácsorovej z Jura nad Hronom, ako aj Petra NailStudio Petry Mészárosovej, Štúdio Zafír Lindy Jakubiskovej z Levíc boli počas dňa preplnení. K nim sa pridali profesionálky zo Štúdia Hair-Veronika, vlasovej štylistky Veroniky Rákovej zo Želiezoviec.

V Želiezovciach ženy odhaľovali tajomstvo zdravia

Sprievodné podujatia v oblasti kreatívnych programov: využívanie Moksa Elixír, poznanie seba samého podľa najnovšej knihy autora László Szilárda z Komárna, o harmónii bývania pomocou Feng Shui, sme si vypočuli od Judit Szilárd, coaching Angeliky Nyitraiovej zo Štúrova, či rady kyneziologičky Erzsébet Benyó z Pribety, ako aj veštenie pani Márie Kotlárovej, chronobiologickú analýzu Évy Veszeleiovej z Levíc, či prírodnú liečiteľku Emőke Budai z Patiniec smerujú k tomu, že tieto alternatívne metódy, či formy veľmi zaujímajú každého človeka – či sa niekto prizná, či nie. U každého vystavovateľa bola neočakávane vysoká návštevnosť. K masérke Magdaléne Jankóovej sa pridali kolegovia z Maďarska Edit Tóth a chiropraktik Zoltán Kamaráš. Masáže tela a najnovšia terapia „dúhovou energiou“ zaujala každého návštevníka. O spomínanej terapii treba vedieť, že je to najvýznamnejší úspech medicíny, bola vyvinutá a zhromaždená z poznatkov čínskej, indickej, egyptskej a západnej medicíny. Ide o lekársku pomoc jednoduchými metódami bez použitia liekov. Terapeutické metódy pozvaných masérov sa zameriavajú na reguláciu porušenej bioenergetickej rovnováhy organizmu a zahŕňajú liečbu podľa systému podobnosti a tiež liečbu na miniatúrnych energetických meridiánoch a čakrách.

Meranie prístrojom Quantum medical Zuzany Volterovej, predstaviteľky firmy Energy z Levíc má svojich obdivovateľov. Je to nová progresívna metóda reverznej regenerácie, je založená na princípoch bioinformačnej terapie a holistickom prístupe k človeku. Využíva najnovšie poznatky psychotroniky, fytoterapie, homeopatie, kryštalterapie a biorezonancie. Nosičom bioinformácií je bylinný, polykompozitný extrakt, ktorý je zladený podľa určitého poriadku tak, aby napomáhal uviesť všetky životné pochody v tele do rovnovážneho stavu.

V Želiezovciach ženy odhaľovali tajomstvo zdravia

Čaje, potravinové doplnky, produkty tradičnej čínskej a indickej medicíny predstavila majiteľka Zdravotných pomôcok pani Szilvia Kiss zo Želiezoviec. Pri jej stole sa zastavili návštevníci, aby si dali odmerať tlak či cukor.

Iridológiu – diagnostiku zdravia z očnej dúhovky nám priniesol z Budapešti László Horváth alias Vanamali Das.

Tí smelší si mohli aj zacvičiť. Erika Lukács so svojím tímom z Ostrihomu nám ukázala nový tip na premenu energie: trampolínový tréning, ktorý si vyskúšali aj naši návštevníci.

Vďaka patrí všetkým účinkujúcim a spoluorganizátorom, že nám zabezpečili také príjemné prostredie, no v neposlednom rade - vďaka patrí riaditeľke Regionálneho osvetového strediska v Leviciach, Mgr. Alžbete Sádovskej, ktorá nám umožnila zorganizovanie tohto podujatia.
 
zdroj a fotografie: Mgr. Alžbeta Sádovská, ROS Levice
 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre