05022024štv

Okolím Levíc sa v noci prehnal silný vietor so snežením a dažďom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. decembra 2013 - Nadránom v piatok 6. decembra 2013 sa Levicami a jeho okolím prehnal veľmi silný vietor sprevádzaný silným snežením a lejakom. Preto tí, ktorí sa tešili na rannú snehovú pokrývku, boli určite sklamaní.

Okolím Levíc sa v noci prehnal silný vietor so snežením a dažďom

Zasiahol dnešný nočný silný vietor nejakým spôsobom Vás, či Vaše okolie? Napíšte nám o tom bližšie informácie, pošlite fotografie, videá aj s popisom na našu e-mailovú adresu: a my ich uverejníme v tomto článku.

Silný vietor sa začal preháňať celým územím SR a už teraz spôsobil mnoho kolízii a ťažkostí. Ako je známe, v Európe začala vyčíňať hlboká tlaková níž, ktorá dostala pomenovanie Xaver. Dokonca dnes v noci namerali na Lomnickom štíte nárazy vetra až 174 kilometrov za hodinu!

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky   Montáž a servis poplašných a zabezpečovacích systémov Levice a okolie - Mont Servis MaR elektro Tibor Budai

Najbližšie prognózy SHMÚ predpovedajú pre celý Levický okres opäť silnejší vietor počas celého dnešného dňa zatiaľ, pričom táto výstraha zatiaľ platí do zajtrajška 7.12.2013 do 20:00 hod. Rýchlosť vetra v nárazoch môže dosiahnuť rýchlosť 17 - 25 m/s.

zdroj a fotografia: SHMÚ

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre