04252024štv

Mestské podujatia

Vianočný čas si Levičania pripomenuli v múzeu - fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 14. decembra 2014 - Vianočný jarmok, rôzne vianočné pochúťky ako kapustnica, vianočný punč, varené vínko, teplý čaj, nechýbal čert, anjel a Lucia, vianočný čas v rodine a samozrejme pravá vianočná atmosféra.

Vianočný čas si Levičania pripomenuli v múzeu - fotografie

V sobotu 13.12.2014 sa v areály levického hradu konalo už tradičné podujatie "Vianoce v múzeu", počas ktorého si Levičania a obyvatelia okolia mohli dosýtosti vychutnať vianočnú atmosféru. V rámci podujatia sa okrem vianočného jarmoku organizovala aj modelová situáci rodinného kruhu, pri ktorej sa do vianočných príprav a ukážok vianočných tradícii zapájali aj samotní návštevníci a tak o veľa krásnych zážitkov najmä pre tých najmenších nebolo núdze.

Vianoce v múzeu, Levice, 13.12.2014

Pri vstupe nechýbali dve Lucie, ktoré každého návštevníka s husacím perom zavinšovali veľa zdravia, vianočný stromček ovešaný rôznymi tradičnými dobrotami a ozdobami, tradičná piecka, stoly plné dobrôt a miestnosť plná džavotavých decák. Pani organizátorky a rodičia sa snažili detičky zapájať do príprav tradičných dobrôt a ozdôb a tak kreativity bolo až až.

Vychutnajte si atmosféru Vianoc v múzeu v Leviciach prostredníctvom našej fotoreportáže TU.

 

Vianočný čas si Levičania pripomenuli v múzeu - fotografie
 
zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre