04262024pia

Mestské podujatia

Fotoreportáž z Levických hradných slávností 2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 17. júna 2013 - Už tradične v polovici júna boli obyvatelia Levíc vtiahnutí do čarovného obdobia stredoveku. V sobotu sa mestom prechádzali vystupujúci v historických kostýmoch a organizátori opäť pripravili lákavý program v areáli Levického hradu a priľahlého hradného parku.

Levické hradné slávnosti 2013

Už od rána boli v priestoroch hradného parku pre zvedavých a nedočkavých návštevníkov pripravené ukážky ľudových remesiel a stánky s remeselnými výrobkami. O 11-tej prešiel centrom mesta historický sprievod, ktorý potom na hradnom nádvorí spolu s predstaviteľmi mesta slávnostne otvoril Levické hradné slávnosti 2013. Nechýbali historické ukážky, hry, hudba a množstvo iného dobového a zábavného programu. Hradné slávnosti pre Vás pripravilo mesto Levice, Mestské kultúrne stredisko v Leviciach a Tekovské múzeum v Leviciach v spolupráci s Nitrianskym samosprávnym krajom. Pozrite si naše fotografie z tohotoročných Levických hradných slávností.

Pozrite si aj video z Levických hradných slávnosti 2013:

Boli ste aj Vy na Levických hradných slávnostiach 2013? Pošlite nám Vase fotografie, alebo video a my Vaše príspevky budeme priebežne uverejnovať. Vaše fotky / video môžete zasielať na náš email: info(zavináč)leviceonline.sk, alebo priamo do správy na našej Facebook stránke http://www.facebook.com/leviceonline.sk

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Pozrite si fotografie aj zo starších ročníkov tohto obľúbeného podujatia:

Na Levických hradných slávnostiach 2012 sa dobíjal hrad + fotografie a video

Fotografie z Levických hradných slávností 2011

zdroj: ms, foto: Tomáš Horňák Pákozdy

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre