05052024ned

PR články, komerčné, Levice

Akumulátorový ručný vysávač: Skvelý pomocník bez nutnosti použitia káblu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vysávače sme ešte v nie tak dávnej minulosti považovali za väčšie, ťažšie a nie veľmi dobre presúvajúce prístroje. Dnes však máte v tomto smere oveľa väčšie možnosti. Prečo by mala mať každá domácnosť vo svojej výbave ručný vysávač?

Akumulátorový ručný vysávač: Skvelý pomocník bez nutnosti použitia káblu

Ručné vysávače sú menšia a jednoducho prenosná variácia klasického vysávača. Veľkej popularite sa ale tešia jeho akumulátorové prevedenia. Nejde o najlepšiu voľbu pre vysávanie väčších plôch, no naopak nimi vyčistíte miesta, kde sa bežný vysávač dostane len ťažko. Aké sú ich najväčšie výhody?

Aku ručný vysávač bez zavádzajúcich šnúr

V prvom rade sa musíme pozastaviť pri ich rozmeroch. Aku ručný vysávač je oveľa menší ako klasické prevedenia. Preto ich jednoducho uložíte bez toho, aby zaberali väčší priestor. Sú ideálnou voľbou pre upratanie menších priestorov, využitie nájdu v bytoch, ale aj v klasických vozidlách alebo na internátoch. S menšími rozmermi sa spájajú aj benefity pri vysávaní ťažšie dostupných priestorov. Oceníte aj ľahkosť, ich hmotnosť sa ale líši podľa konkrétneho typu. Umožní to rýchle vysávanie a bezproblémový presun po byte, napríklad aj po schodoch. Akumulátor necháva zabudnúť na nepohodlné káble, ktoré so sebou prinášajú aj riziko pádu. Ich využívanie je vo všeobecnosti veľmi jednoduché, dokonca ho môžu používať aj deti.

Ručné vysávače disponujú rôznymi nadstavcami

Dokáže veci, ktoré nedokážu ani jeho robustnejší bratia. Funguje pre rýchle čistenie a aj v spomenutých menej dostupných miestach, môže byť tak skvelým pomocníkom pre robotický akumulátorový vysávač. Na trhu nájdete dokonca aj vysávače určené na drevené podlahy. Zabudnite na hromadenie sa špiny okolo rohov, pod nábytkom, na schodoch alebo okolo soklových líšt.
Stačí, ak využijete jeden z viacerých nadstavcov a môžete sa dostať aj do úzkych a menej dostupných miest. Tie dnes nájdete aj na e-shope Cecoteschop.sk. Akumulátory im dnes umožňujú vysávanie aj bez káblov po dobu desiatok minút. Potom je už len na vás, aký sací tlak alebo počet režimov vysávania budete vyžadovať.

Zdroj obrázku: mirage_studio / stock.adobe.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre