05042024sob

PR články, komerčné, Levice

Výnimočne luxusné ubytovanie v Turčianskych Tepliciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Slovensko je krajina priam posiata termálnymi prameňmi. Vidieť to aj na našej bohatej histórii kúpeľníctva a aj na tom, že u nás nájdete hneď niekoľko kúpeľných miest, ktorých história siaha ďaleko do minulosti. Jedným z takých sú aj Turčianske Teplice.

Výnimočne luxusné ubytovanie v Turčianskych Tepliciach

Historické kúpele, ktoré spĺňajú aj moderné kritéria

Turčianske Teplice patria k najstarším kúpeľným mestám na Slovensku. Prvá písomná zmienka o meste pochádza už z roku 1281. A aj dnes patria medzi najpopulárnejšie kúpeľné mestá na Slovensku.

Vďačia za to aj širokým možnostiam ubytovania vhodným pre ľudí s rôznymi požiadavkami a rôznymi finančnými možnosťami. Aj ak máte tie najvyššie nároky a nehľadáte nič horšie ako luxusné 5 hviezdičkové hotely, Turčianske Teplice vám vyhovejú.

Vrcholom luxusu, čo sa týka ubytovania v Turčianskych Tepliciach, je Hotel Royal Palace. Ak chcete zažiť pobyt, počas ktorého sa budete cítiť naozaj kráľovsky, rozhodne musíte tento hotel navštíviť.

Typy izieb v Hotel Royal Palace

Aké ubytovanie Hotel Royal Palace ponúka? V skratke môžeme povedať, že je hodné naozaj luxusných kúpeľov. Začnime od najmenších a teda jednolôžkových izieb. Hneď však musíme povedať, že v rámci Royal Palace sú to síce najmenšie izby, ale rozhodne nie sú malé. V porovnaní so štandardom pre jednolôžkové izby sú tie v Royal Palace nadštandardne veľké. A nájdete v nich priestrannú king-size posteľ.

Ak ste čakali, že dvojlôžková izba bude rovnaká ako jednolôžková a zmena bude len v posteli, ste na omyle. Čaká vás ešte viac priestoru a opäť nadštandard, čo sa veľkosti izby týka a tiež z hľadiska vybavenosti.

V prípade, že hľadáte ešte o úroveň luxusnejšie ubytovanie, prípadne sa chystáte navštíviť Hotel Royal Palace aj s deťmi, v ponuke nájdete aj podkrovné štúdiá. Okrem manželskej postele majú aj pohodlnú rozkladaciu pohovku.

Vrchol ponuky Royal Palace tvoria luxusné apartmány. Vďaka oddelenej spálni a obývacej časti zažijete počas pobytu priam dokonalý pokoj a komfort. Luxusné vybavenie len umocní zážitok z vášho pobytu. Trojica najluxusnejších apartmánov ponúka dokonca dve samostatné kúpeľne a ten najväčší, apartmán Royal Elizabeth aj rozlohu úctyhodných 100 m2!

Zdroj obrázka: Autor: CamaraAdicta / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre