05052024ned

PR články, komerčné, Levice

Nájsť vhodné skladové priestory môže byť náročné. A čo fulfillment?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vďaka internetu a e-shopom sa stalo predávanie tovaru jednoduchším, než kedykoľvek predtým. Už dávno nie je potrebné mať niekde kamennú predajňu, stačí spustiť vlastný e-shop. I keď jedna vec ostala: potreba priestoru na skladovanie tovaru.

Nájsť vhodné skladové priestory môže byť náročné. A čo fulfillment?

Skladové priestory pre váš eshop musia spĺňať viacero vecí

Čo musia spĺňať vhodné priestory na skladovanie tovaru? Samozrejme, v prvom rade je potrebné mať dostatok miesta. Koľko, to záleží od toho, s akým tovarom obchodujete, či od veľkosti skladových zásob, ktoré chcete mať.

Potrebné je aj dobré zabezpečenie. Ak sa živíte obchodom, predávaný tovar je vaše živobytie, takže by rozhodne nebolo dobré, aby ste oň prišli vinou zanedbania potreby dostatočného zabezpečenia vašich skladových priestorov.

V neposlednom rade musia byť priestory na skladovanie prispôsobené nielen skladovaniu samotnému, ale aj nakladaniu a vykladaniu tovaru a aj väčšie nákladné vozidlá musia mať dostatok priestoru na manévrovanie. Určite vám napadnú aj ďalšie veci, ktoré sú dôležité, ale spomenutá trojica je úplný základ.

Ako si to uľahčiť?

Ako už iste chápete, už samotné hľadanie skladových priestorov môže byť náročné. A to sme sa ešte nedostali k samotnému fungovaniu skladu. A čo takto si to radšej všetko uľahčiť a spraviť kompletný outsourcing logistiky?

Sú logistické spoločnosti, ktoré ponúkajú službu fulfillment. Tá zahŕňa v podstate všetky logistické procesy súvisiace s fungovaním e-shopu. Zaujali sme vás? Tak si o tejto službe povieme niečo viac.

Všetko začína príjmom tovaru na sklad. Samozrejmosťou je jeho triedenie a skladovanie. Logistická spoločnosť sa postará aj o spracovanie objednávok, balenie tovaru a jeho expedíciu v rámci Slovenska aj do zahraničia. A viete, čo ešte zahŕňa fulfillment? Mnohými neobľúbené riešenie reklamácií.

Zdroj obrázka: Autor: NDAB Creativity / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre