05052024ned

PR články, komerčné, Levice

Hľadáte niekoho na profesionálne výškové práce? Nehľadajte ďalej

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Výškové práce, to je celkom všeobecný pojem, pod ktorým je možné si predstaviť rôznorodé činnosti. Jedno však majú spoločné: bez správnej techniky a skúseností je lepšie nechať takéto práce profesionálom.

Hľadáte niekoho na profesionálne výškové práce? Nehľadajte ďalej

Montážne a konštrukčné práce, či práce na dome

Takýmito profesionálmi sú aj SafeWorks, výškové práce Banská Bystrica. Disponujú všetkými potrebnými certifikátmi, oprávneniami a majú dlhoročne skúsenosti s jednoduchšími aj náročnejšími výškovými prácami. A s čím napríklad vám môžu pomôcť?

Tak napríklad s rôznymi montážnymi a konštrukčnými prácami. Patrí sem napríklad inštalácia, úprava, prekládka, či demontáž rôznych samostatných konštrukcií, nadstavieb, krovov, anténnych nosičov a iných zariadení vo výškach.

Najmä ak bývate v rodinnom dome oceníte aj možnosť výmeny, či opravy všetkých typov strešných krytín, osádzanie a čistenie žľabov a zvodových rúr, montáž snehových zábran, či hľadanie príčin zatekania. V zime taktiež zhadzovanie snehu zo striech, či obíjanie nebezpečných cencúľov.

Pílenie stromov, náterové práce aj čistiace práce

Čo sa výškových prác týka, vyhľadávané je aj odborné pílenie stromov. Predsa len, pri tejto činnosti treba brať ohľad jednak na bezpečnosť ako aj na platné predpisy, ktorým spilovanie a opilovanie stromov podlieha.

SafeWorks poskytujú aj náterové práce vo výškach, čiže nátery stožiarov, stĺpov, hydroglóbusov, žeriavov, striech a iných typov konštrukcií. Samozrejmosťou je pri týchto činnostiach zakrývanie stien, podláh a predmetov, ktoré by mohli byť zasiahnuté stekajúcou farbou.

Na záver ešte spomenieme čistenie a vysávanie výškových objektov, síl, kostolov, hál, či striech. Samozrejme, SafeWorks toho ponúkajú viac, takže ak potrebujete profesionálov na akékoľvek výškové práce, neváhajte ich osloviť.

Zdroj obrázka: Autor: Tibor Duris / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre