05042024sob

PR články, komerčné, Levice

Mramor, či kameň dodajú kúpeľni elegantný a luxusný vzhľad

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Aj keď sa môže zdať, že pri zariaďovaní kúpeľne ide hlavne o funkčnosť, dizajn hrá nemenej dôležitú úlohu. Veď aj v kúpeľni sa chceme cítiť dobre, aby sme po náročnom dni očistili nielen svoje telo, ale aj myseľ.

Mramor, či kameň dodajú kúpeľni elegantný a luxusný vzhľad

Chcete luxusne vyzerajúcu kúpeľňu? Siahnite po veľkoformátovom obklade

Veľký vplyv na to ako sa človek cíti v kúpeľni a ako na neho kúpeľňa pôsobí, majú obklady do kúpeľne. Veď zaberajú celú alebo takmer celú plochu stien, takže ide o výrazný prvok v každej kúpeľni. Aký obklad si teda vybrať? Zameriame sa hlavne na ľudí, ktorí obľubujú eleganciu a prepych.

Začneme veľkosťou obkladu. Pre navodenie prepychového dojmu jednoznačne siahnite po veľkoformátovom obklade. Okrem luxusného vzhľadu, ktorý veľkoformátový obklad dodá vašej kúpeľni, ide aj o praktickú voľbu.

Obklad kúpeľne bude mať menej špár, čiže menej miest, v ktorých sa môžu tvoriť baktérie, či plesne. Čistenie a údržba vašej kúpeľne tak bude oveľa jednoduchšia. A veľkoformátový obklad poteší aj tých, ktorí majú menšie kúpeľne. Opticky totiž malé kúpeľne zväčšuje.

Mramor alebo kameň? A čo ich imitácie?

A čo materiál, resp. dizajn obkladov? Čo sa hodí do luxusných kúpeľní? Ako prvý spomenieme mramor, prípadne jeho imitáciu. Áno aj imitácie mramoru vyzerajú náramne elegantne a naviac sa vyrábajú z pevných a odolných materiálov, ktoré znesú aj väčšiu záťaž. Vo veľa prípadoch je takýto obklad dostupný aj ako dlažba. Nič vám teda nebude brániť zjednotiť obklad a dlažbu.

S luxusnými kúpeľňami sa často spája aj kameň (tiež prípadne aj ako imitácia). Tiež ide o veľmi vyhľadávané obklady ľudmi, ktorí chcú mať luxusne pôsobiacu kúpeľňu. Mimochodom, čo sa imitácií kameňa týka, tie môžu byť nielen optické, ale dokonca aj povrchové. Aj imitácia kameňa tak môže byť štruktúrovaná. Podobne ako pri mramore platí, že siahnuť je možné aj po dlažbe so zjednoteným dizajnom.

Zdroj obrázka: Autor: Artazum / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre