05042024sob

PR články, komerčné, Levice

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Móda minimalistického prístupu k životu a obmedzovania spotreby na absolútne minimum platí pre rastúcu oblasť nášho života. Zero waste nie je len racionálne nakupovanie potravín a široko chápaná recyklácia, ale aj celý životný štýl – móda, elektronika a domáce spotrebiče, automobilový priemysel a dokonca aj finančné služby. Všade tam môžete neplytvať zdrojmi (nielen finančnými) a využívať tovar, ktorý už máme, v maximálnej miere bez toho, aby ste siahali po ďalšom tovare. A ako táto myšlienka súvisí s módnym vzhľadom, novými šatníkovými predmetmi a vytváraním univerzálneho štýlu? Ako vyzerať vždy módne bez plytvania peniazmi a potenciálom, ktorý sa skrýva v každom šatníku.

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

Móda na minimalizmus

Koncept kapsľového šatníka sa už udomácnil v povedomí ľudí, nielen tých, ktorí sa aktívne spájajú s myšlienkou široko chápanej ekológie. Dbať na to, aby šatník obsahoval len naozaj potrebné prvky oblečenia a vyberať ich tak, aby umožňovali vytvárať takmer nespočetné množstvo štylizácií, šetrí nielen peniaze, ale aj čas a priestor.  Kapsľový šatník zaručuje možnosť ľubovoľnej kombinácie jeho častí, takže vznikajú súpravy na každú príležitosť. V takomto šatníku preto nemôžu chýbať základné prvky - nohavice, vrchné oblečenie na každé ročné obdobie, košele, topy a svetre, ale aj sukne.

Správne zvolený spodný diel je polovicou úspechu pri vytváraní štylizácií, takže výberom správnych sukní sa oplatí venovať trochu viac času. Okrem džínsov, bavlny či športových nohavíc nemôže v žiadnom kapsľovom šatníku chýbať taký ženský akcent ako sukňa. Poskytuje oveľa širšie možnosti ako šaty a jedna sukňa sa dá použiť na vytvorenie nespočetného množstva každodenných, elegantných ako aj formálnych outfitov. Aj v prípade dám, ktoré si nohavice vyberajú na dennej báze, je aspoň jedna sukňa v takomto šatníku skutočným must have. 

Základom je individuálny prístup

Sukne sú ideálnym prvkom kapsľových šatníkov, pretože v závislosti od postavy, obľúbeného štýlu a očakávaní je na výber takmer neobmedzená škála strihov, dĺžok a materiálov. Preto si pre seba určite každá z dám nájde svoj ideálny model. Nemožno však zabúdať, že sa v každom takomto šatníku bude hodiť krátka sukňa a dlhší model, vďaka čomu vytvoríte množstvo módnych kombinácií, na rôzne príležitosti. Módne sukne dostupné na https://wearmedicine.sk/k/ona/oblecenia/sukne sa určite stanú dokonalým prvkom každého kapsľového šatníka.

Ceruzková sukňa nad kolená alebo lichobežníková minisukňa sú univerzálnym základom pre vytváranie setov do kancelárie, na univerzitu alebo na popoludnie s priateľmi. Zladením s voľným ležérnym svetrom, módnym topom alebo vypasovaným sakom vytvoríte štylizácie na veľa rôznych príležitostí. Nahradením vrchnej časti lesklým topom a koženou bundou a pridaním štylizovaných topánok získame dokonalý rockový look pre celonočné bláznenie v klube. Ak však siahnete po maxi dĺžke alebo do pol lýtok, vypasovanom tope a krátkej vrchnej časti, dokonale zoštíhlite siluetu a vytvoríte komplet plný nenútenej elegancie a ženského šarmu. Oblečením športovej obuvi, džínsovej bundy a módneho trička však získate dievčenský ležérny štýl, ktorý sa hodí do každej každodennej situácie.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre