05032024pia

PR články, komerčné, Levice

Morský kolagén a jeho výhody!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vek je len číslom, vďaka čomu možno svoju prirodzenú krásu objavovať kedykoľvek. Viac ako krása pre nás znamená zdravie a spokojnosť. A čo tak dosiahnuť všetko? Ide to kombináciou vhodných vitamínov a ďalších podporných látok. Synonymom tohto úspechu je kvalitný morských kolagén. Čo ho charakterizuje?

Morský kolagén a jeho výhody!

O morskom kolagéne všeobecne

V lekárenskom a kozmetickom priemysle sa morský kolagén využíva pre svoje funkčné bielkovinové zastúpenie. V ľudskom tele zásobuje, posilňuje a regeneruje dôležité spojivové tkanivá. Ako jeho pôsobenie, tak aj tvorba patrí k obmedzeným procesom. Prvé zásadné zníženie produkcie kolagénu ovplyvňuje naše telo medzi 25. – 30. rokom. Tesne pred 50-kou sa pozastavuje – preto ho potrebujeme dopĺňať výživovými produktmi!

Viete, že existuje viac ako 20 typov kolagénov, ktoré podporujú odlišné funkcie v tele? Iný kolagén si vyberáme pri problémoch s pokožkou a vlasmi a iný na odolnejší pohybový aparát.

Kolagén, ktorý spĺňa takmer všetky naše očakávania?

Najbližšie má k tomu pravdepodobne morský kolagén. Získava sa extrahovaním z kože morských rýb pre porovnateľne lepšiu biologickú dostupnosť než tradičné kolagény. Na kondíciu a odolnosť imunitného systému vplýva pomocou vysokého zastúpenia aminokyselín pre vyživenie nervového a svalového systému. Zároveň sa zlepšuje produkcia buniek, pričom ich regenerácia a „oprava“ prebieha taktiež efektívnejšie.

Benefity obohateného morského kolagénu

V takomto „balíčku zdravia“ sa zameriavame predovšetkým na kvalitu spracovaného kolagénu. Zväčša podlieha hydrolyzovaným úpravám tak, aby sme zachovali jeho prirodzenú nutričnú hodnotu.

Najdôležitejšie pozitívne zmeny na tele aj duši podnecuje v kombinácii účinných antioxidantov (vitamín C) spolu s kyselinou hyalurónovou a zinkom. Ide o pilier, ktorý napomáha základným metabolickým procesom, obranyschopnosti, svalovej hmote, elasticite a vitalite pokožky, vlasom aj nechtom, a to presne ako úspešný predstaviteľ kolagénov od Zeen world!

Zdroj obrázku: ES Studio / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre