04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Kreatívne spojenie športových a elegantných prvkov v kancelárskych štylizáciách

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Tenisky a elegantná sukňa? - Znie to ako dve rôzne rozprávky, ale našťastie to len znie, pretože smart casual, teda športová elegancia, sa už dostala aj do kancelárií a nielen. V tejto veci si môžeme dovoliť naozaj veľa a vytvárať pohodlné, ale aj elegantné outfity do práce. Ako kreatívne skombinovať tieto štýlovo odlišné súčasti garderóby?

Kreatívne spojenie športových a elegantných prvkov v kancelárskych štylizáciách

Hlavný princíp smart casual outfitov

Športové štylizácie bývajú pekné, farebné a predovšetkým pohodlné, no rozhodne nie elegantné. Ak však chceme z týchto športových a mimoriadne pohodlných odevov prepašovať niečo do nášho seriózneho a niekedy až nudného kancelárskeho štýlu, musíme sa umierniť. Najdôležitejším pravidlom je jeden-dva športové doplnky a potom sa nám určite podarí zachovať elegantný vzhľad nášho kancelárskeho outfitu. To platí pre dámske aj pánske štylizácie. Navyše, športovejšie a ležérnejšie doplnky prepašované do kancelárskeho štýlu by mali byť čo najklasickejšie a najlepšie v decentných farbách.

Topánky - najdôležitejší prvok smart casual štylizácie

Kreatívny efekt smart casual štylizácie je najjednoduchšie dosiahnuť použitím vhodnej obuvi. Je to veľmi dôležitý doplnok, ktorý dokáže z nudnej kancelárskej uniformy urobiť oveľa zaujímavejší a pohodlnejší outfit. Vyberáme predovšetkým klasickú športovú obuv, teda svetlé alebo tmavé sneakersy a nadčasové čierne alebo biele tenisky. Dámy si navyše môžu vybrať aj variant sneakersov na klinovom podpätku alebo hrubšiu podrážku, ktorá je natoľko pohodlná, že môžeme rátať s pár centimetrami navyše. Môžeme ich kombinovať s elegantnými sukňami, šatami a nohavicami. Pánska športová obuv sa v podstate riadi rovnakými pravidlami. Elegantnejšie pánske topánky vrátane pánskych sandálov však nájdete na stránke: https://wojas.sk/topanky-panske-sandale.

Nohavice v štylizáciách smart casual

Nohavice sú ďalším prvkom smart casual štylizácií, ku ktorému by sa malo pristupovať takticky. V tejto edícii budú najlepšie pôsobiť nadčasové džínsy, no my sa zameriavame na tie najklasickejšie modely, najlepšie s rovnými nohavicami, bez ozdobných oderkov, dierok či iných doplnkových ozdobných prvkov. Rovnako dôležitá je farba – najlepšie je zvoliť čiernu, tmavomodrú, bielu alebo béžovú. Môžeme ich zladiť s elegantnými topánkami, ako aj so spomínanými športovými topánkami, no potom by horná časť našej štylizácii mala byť elegantná.

Športové tričká v smart casualových štylizáciách

V športových a elegantných štylizáciách do kancelárie si môžete vybrať aj pohodlné tričká, ktoré budeme nosiť ako alternatívu ku klasickým košeliam a blúzkam. Musíte však pamätať na to, že tričko by malo mať klasický strih, nie príliš obtiahnuté a najlepšie jednofarebné. Najjednoduchšie ho skombinujete s elegantnými nohavicami a v prípade dám aj sukňami a ľahkým sakom mierne športového strihu. Biele alebo čierne tričká so sakom a obuv na voľný čas sú skvelým riešením pre ženy aj pre mužov.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre