05022024štv

PR články, komerčné, Levice

4 štylizácie, ktorými okúzlite tento rok na jar

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Veľa žien sa pýta, aké trendy budú túto jar v móde. Oplatí sa poznať a zoznámiť sa so štyrmi najlepšími štylizáciami, ktorými okúzlite a ktoré upútajú pozornosť okolia.

4 štylizácie, ktorými okúzlite tento rok na jar

Košeľa a džínsy

Medzi najlepšie nápady na jarnú štylizáciu patrí klasická kombinácia košele a džínsov. Najlepším riešením v tomto prípade bude košeľa s retro golierom, na ktorú s úspechom hodíte sveter v rôznych variantoch. Môže to byť napríklad krátky kardigán na gombíky alebo pulóver s atraktívnym vzorom. Košeľa bude spod svetra dobre viditeľná vďaka veľkému golieru v retro štýle. Celé to spolu s klasickými džínsami bude vyzerať skvele a bude fungovať v rôznych situáciách. Takáto štylizácia sa dá použiť do práce, ako aj pri každodenných aktivitách.

Mini šaty

Ďalším fantastickým riešením na jar budú určite minišaty so správne pasujúcou obuvou. V tomto prípade veľmi dobre poslúžia čižmy, ktoré opticky zoštíhľujú nohy a zaručia, že bude ženská silueta v každodenných štylizáciách vyzerať lepšie. Oplatí sa zvoliť minišaty v kvetinových motívoch, ktoré budú dokonale odrážať jarné nálady. K šatám sa oplatí pridať módny trenčkot, ktorý zvýrazní ich jedinečný charakter. Minišaty budú veľmi dobrým riešením nielen na každodenné nosenie, ale aj do práce a na všetky druhy stretnutí, či tých súkromných, alebo profesionálnych.

Pletená súprava

Na jar budú tiež veľmi odporúčanou voľbou všetky druhy pletených súprav. Aktuálne sú v predaji fantastické odevy z úpletov, ktoré sa dajú kombinovať v pároch, ako aj celé súpravy. Najobľúbenejšie sú pletené topy v rôznych farbách, ktoré sú dokonale zladené so svetrami z rovnakého materiálu. Dajú sa nosiť k džínsom, ale aj nohaviciam a sukniam vyrobeným tiež z úpletu. K celej štylizácii sa oplatí vybrať správnu obuv. Medzi odporúčanými riešeniami možno označiť napríklad dámske mokasíny alebo dobre vyzerajúce poltopánky. Široký sortiment tohto druhu obuvi je dostupný okrem iného aj na stránke, ktorú nájdete na adrese: https://wojas.sk/topanky-damske-poltopanky .

Šaty s antickými vzormi

Šaty s antickými vzormi sú ďalším hitom tohtoročnej jari. Majú charakteristický asymetrický výstrih, ktorý odhaľuje rameno. Navyše sú vybavené špeciálnymi šerpami, ktoré opticky zoštíhľujú postavu a dokonale ju tvarujú. Šaty majú tiež atraktívne drapérie, ktoré zdôrazňujú ich jedinečný charakter. Šaty v antickom štýle budú skvelou voľbou pre všetky druhy špeciálnych príležitostí, ako aj večerné podujatia. Sú široko dostupné v predaji v rôznych farebných variantoch. Vďaka tomu je možné vybraný produkt prispôsobiť individuálnym preferenciám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre