05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Obrazy sú trendom tohto roku. Aké motívy zvoliť?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Obrazy na stenu hlásia veľký návrat. Vytiahnite ich spoza skrine a zaveste ich na stenu. Tam predsa patria. Žiadny obraz neskrývate? Buďte trendy a investujte do nového. Obraz je doplnkom do bytu, ktorý stále má čo povedať. Vyberte si motív, na ktorý sa vždy radi pozriete. Stane sa vašim každodenným spoločníkom. V každej izbe vynikne niečo iné. Prezradíme vám, aký obraz do ktorej izby zvoliť.

Obrazy sú trendom tohto roku. Aké motívy zvoliť?

Nechajte sa pohladiť

Medzi najobľúbenejšie obrazy do spálne patria tie, ktoré harmonizujú a upokojujú. Spálňa je priestor, ktorý si zaslúži viac vašej pozornosti. Chodíte sa do nej len vyspať, ale v žiadnej inej miestnosti v dome si neoddýchnete práve tak, ako tam. Pri výbere obrazu počúvajte svoju intuíciu. Ona vám napovie, pri ktorom vaša duša pookreje najviac. Portrétom a náboženským motívom vo veľkých drevených rámoch nad posteľou odzvonilo. Keď sa dobre cítite v prírode, zamerajte sa na obrazy do spálne s touto tematikou. Na mandaly, Budhu a feng shui motívy sa zamerajte, keď v spálni chcete vytvoriť relaxačnú atmosféru. Obraz môžete kedykoľvek vymeniť. Motívov je veľa a stále pribúdajú ďalšie. Treba to využiť. Nemusíte roky pozerať na rovnaký.

Obrazy sú trendom tohto roku. Aké motívy zvoliť?

Obraz, ktorý máte každý deň na očiach

Do obývačky môžete na stenu zavesiť aj niečo výraznejšie, ale iba v tom prípade, že vám to ostatné zariadenie izby dovolí. Veľa výrazných prvkov v jednej izbe pôsobí rušivo a žiadny trend v obrazoch to nezachráni. Obraz má doplniť atmosféru, ktorú chcete v obývačke vytvoriť. Trávite v nej najviac voľného času a obraz, ktorý na stenu zavesíte, budete mať každý deň na očiach. Medzi najpopulárnejšie motívy do obývačky patria kvety, abstraktné obrazy a imitácie slávnych maliarov.

Iný obraz vyberiete, keď sa rozhodnete obývačku zariadiť v modernom štýle s minimom nábytku a iný, keď obrazom chcete vytvoriť príjemnú pohodovú atmosféru. Obraz, z ktorého urobíte hlavný dekoratívny prvok môže byť výraznejší, ako ostatné zariadenie obývačky, ale s ostatnými dekoráciami a farbami potom opatrne. Každý doplnok môže byť sám o sebe zaujímavý a pekný, ale spolu ladiť vôbec nemusia.

Obrazy sú trendom tohto roku. Aké motívy zvoliť?

Obrazom ozdobte aj kuchyňu

Obrazy sa v kuchyni objavujú stále častejšie. Sú motívy, ktoré nikde inde nezavesíte. Obraz s červenými papričkami, či farebná zmes korenia kuchyňu spestrí a vám zlepší chuť do jedla. Obrazy s motívom ovocia a zeleniny dodajú kuchyni farby, ktoré si v nej bežne nedokážete predstaviť. Milovníci kávy majú vo výbere obrazov do kuchyne hneď jasno. Kávičkár si pri pohľade na obraz s kávou hneď predstaví jej vôňu a chuť a vníma ho všetkými zmyslami. Milovníci vína a piva sú na tom rovnako. Prispôsobte obraz svojim chutiam.

V minimalisticky orientovanej kuchyni ich farebnosť určite oceníte. Aj vintage môžete podporiť krásnym obrazom reprezentujúcim tento obľúbený štýl. Zavesiť ho môžete aj do modernej kuchyne. Dodá jej nádych nostalgie a príjemné hrejivé teplo.

Obrazy sú trendom tohto roku. Aké motívy zvoliť?

Jeden motív strieda druhý 

V detskej izbe je to s obrazmi najpestrejšie. Hravé a pestré farby tu nikomu nebudú prekážať. Jediný problém je v tom, že s obrazom sa budete musieť rozlúčiť rýchlejšie, ako v prípade ostatných izieb. Vkus detí sa rýchlo mení. Obľúbené rozprávkové postavičky a zvieratká ich nebudú dlho baviť. Nahraďte ich abstraktnými motívmi a obrazmi v štýle pop-artu a moderného grafického umenia. Mapa sveta nemusí byť len školskou pomôckou. Dovoľte deťom snívať vo veľkom a nechajte ich označiť si všetky miesta, ktoré chcú navštíviť. Sny sa predsa plnia. Nechajte deti vybrať si obraz, ktorý sa im páči. Ocenia, že ste dali na ich názor a nebudú vás brať len ako rodiča, ale aj ako parťáka. Všetkým kamarátom prezradia, akí ste super. Dať na stenu moderný pop-art pripomínajúci graffiti nedokáže každý.

Obrazy sú trendom tohto roku. Aké motívy zvoliť?

Zmena nemusí byť finančne náročná. Zľavy DeDoma.sk vám všetko, čo na pekné bývanie potrebujete pomôže získať za veľmi zaujímavé ceny. Presvedčte sa sami.

Foto: Dovido.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre