05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Nové trendy v kancelárii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pracovné trendy sa každým rokom neustále menia. Aktuálne síce vládne doba homeofficov a práce na diaľku, no mať urobené krásne a príjemné kancelárske priestory chce asi každá dobrá spoločnosť aj v dnešnej dobe.

Nové trendy v kancelárii

Open office
Open office, prípadne open space kancelárie. Je to trend už mnohé roky a veľa firiem sa práve uberá týmto štýlom pri zariaďovaní kancelárií. Posledné roky je zároveň trend v open
office vytvárať tzv. zóny. Každá z nich má iné zameranie.

Mobilný nábytok
Výhoda mobilného nábytku je v tom, že ho vieme veľmi rýchlo premiestniť a našu kanceláriu veľmi jednoducho upraviť podľa našich potrieb. Potrebujeme uvolniť nejaký priestor? Potrebujeme pridať nový nábytok, kde uložíme dokumenty? Potrebujeme vytvoriť rýchlo novú zasadačku? S mobilným nábytkom to je celkom rýchle a jednoduché.

Zdravé prostredie
Zameranie na ľudí a nie len na prácu je jeden z aktuálnych trendov. Mať spokojných zamestnancov, príjemné prostredie dokáže výrazne zvýšiť produktivitu práce a zároveň pomôže udržať kvalitných zamestnancov. Veď predsa väčšina z nás trávi v práci veľkú časť nášho dňa, preto by prostredie malo byť také, aby sme sa tu cítili “ako doma”. Dostatok slnečného svetla, čerstvý vzduch, občerstvenie, rastliny, príjemné farby v miestnosti. To všetko dokáže zlepšiť pracovné prostredie a vašu kanceláriu.

Oddychová zóna
Nezabudnite v kancelárii vybudovať aj oddychovú zónu, kde by si vaši zamestnanci mohli prísť oddýchnuť a načerpať nové sily. Môžete tu umiestniť napríklad šípky, stolný futbal alebo hraciu konzolu, na ktorej by sa mohli vaši zamestnanci odreagovať. Výškovo nastaviteľné stoly Stoly, ktorých výšku si môžeme upraviť, sa tešia v poslednej dobe veľmi veľkej popularite. Väčšina ľudí v kancelárii sedí, čím môže trpieť chrbtica a zdravie. Vďaka výškovo nastaviteľným stolom môžeme podľa potreby pracovať aj v stoji. Veľmi trendy je v kanceláriách využívať aj aktívne alebo balančné stoličky, ktoré pomáhajú zlepšovať držanie
tela.

Sklo
Sklo a sklenené realizácie dokážu elegantne skrášliť vašu kanceláriu. Najčastejšie sa využívajú sklenené steny, ktoré vedia veľmi dobre presvetliť váš kancelársky priestor. Kancelárie so sklenenými stenami pôsobia moderne a veľmi elegantne. Štandardne sa ku skleneným stenám robia aj sklenené dvere. Tie si môžete dať urobiť posuvné alebo otváracie.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre