05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Koľko minút denne venovať bicyklu, aby ste si vyformovali svoju postavu?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Akokoľvek sa snažíme nadbytočných kíl zbaviť, treba si uvedomiť, že spotreba kalórií závisí nielen od veku, pohlavia, veľkosti a telesnej hmotnosti, ale aj vykonávanej fyzickej aktivity. Z toho logicky vyplýva, že na zhadzovanie nechcených kilogramov nepotrebujete nutne tráviť celé hodiny iba v posilňovni. Aj pár minút bicyklovania denne dokáže veľa zmeniť.

Koľko minút denne venovať bicyklu, aby ste si vyformovali svoju postavu?

Tak sa poďme spoločne o tom presvedčiť, aby ste mohli svoj bicykel a telo na takéto príjemné cvičenie čím skôr pripraviť.

Prečo práve bicykel?

Už mesiace nás v našom každodennom živote ovplyvňuje nepríjemná koronavírusová situácia. Nie je to však len o obmedzenom režime práce, štúdia a nakupovania. Vírus za nás vyberá aj termíny dovoleniek a rozhoduje o tom, kedy môžeme ísť do posilňovne.

Aj v takýchto ťažkých časoch ale chceme vyzerať dobre, vyformovať si vytúženú postavu a dať nadbytočným kilogramom stopku. Ako na to?

Okrem dlhých prechádzok, ktoré nám pri určitom počte krokov nahrádzajú silový tréning, existuje aj ďalšia „jednotka“, ktorá je šetrná nielen ku kolenám, ale celému telu. Reč je o fyzickej aktivite, na ktorej vykonávanie vám stačí kvalitný bicykel.

Koľko minút denne musíte bicyklovať, aby ste schudli?

Na to, aby ste zhodili prebytočné kilá a mali dobrý pocit zo svojej postavy, nepotrebujete tráviť hodiny v posilňovni alebo na aerobiku, stačí vám pár minút bicyklovať. Presnejšie by to malo byť LEN 30 MINÚT - čo je postačujúci čas na to, aby ste naštartovali metabolizmus tukov, rozprúdili krvný obeh a zhodili nechcené kilá z brucha, zadku a bokov.

A nemusíte sa vôbec ničoho obávať, pretože v tomto prípade nehovoríme o dlhých túrach v špeciálnom oblečení, ale o kratších trasách, ktoré sa absolvujú pravidelne počas týždňa, a dajú sa teda ľahko začleniť do bežného života.

Koľko minút denne venovať bicyklu, aby ste si vyformovali svoju postavu?

Ráno do práce alebo večer cestou domov sa pri jazde na bicykli posilňujú všetky vaše svaly a kilá idú dole, takže náročný silový tréning v posilňovni, ktorý by vám len zbytočne pokazil koniec dňa, si môžete odškrtnúť zo zoznamu úloh a nahradiť ho touto príjemnou aktivitou.

Tak prekontrolujte všetky dôležité komponenty na bicykel a vydajte sa za vysnívanou postavou jednoduchšou a príjemnejšou cestou.

Bicyklovaním k dlhšiemu a zdravšiemu životu

Možno vás bude zaujímať aj fakt, že pravidelné 30-minútové bicyklovanie nám pomáha nielen k vyformovanej siluete, ale má veľmi pozitívny vplyv na naše celkové zdravie. Ako je to možné? V prvom rade za to vďačíme pohybu, do ktorého sa na bicykli zapájajú všetky časti tela.

Tak napríklad, pravidelné bicyklovanie znižuje riziko infarktu až o celých 11 % a môže tak prispieť k dlhšiemu a zdravšiemu životu. Aj tu je ale absolútnou nevyhnutnosťou vyvážená strava s čerstvými a zdravými potravinami, množstvom ovocia a zeleniny, ktorú je najlepšie doplniť každý deň pitím aspoň 2 litrov vody.

Určite pritom oceníte aj vhodné oblečenie a iné dôležité doplnky, na ktorých kúpu si dnes môžete uplatniť viaceré výhodné zľavové kódy a tešiť sa nielen z ich pohodlia a kvality, ale aj krásy.

Uvidíte, že takýto životný štýl vás potom dovedie k vytúženej postave bez stresu a v rekordne krátkom čase.

Zdroj obrázka 1: Monkey Business Images / Shutterstock.com
Zdroj obrázka 2: pisitnamtasaeng / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre