05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Pohodlná jazda vaším automobilom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Je vaše motorové vozidlo zároveň aj vaším druhým domovom, kde trávite množstvo svojho pracovného času? Ak auto využívate na dennej báze a prekonávate ním dlhé vzdialenosti, určite potrebujete, aby bola jazda pohodlná, bezpečná, no zároveň, aby aj pri pravidelnom používaní vaše auto ostalo v pôvodnom stave čo najdlhšie.

Pohodlná jazda vaším automobilom

Doplnok na okná

Dlhý čas strávený v aute si vyžaduje, aby ste raz za čas otvorili okno a vyvetrali v ňom. To sa však nepodarí, ak vonku silno prší, prípadne fúka. Práve na to slúžia deflektory na okná, ktoré sú vyrábané priamo na konkrétny model a značku automobilu. Môžete si zvoliť deflektory len na predné okná alebo rovno aj na zadné. Na rám okna ich namontujete svojpomocne, nebudete potrebovať žiadne náradie a za pár minút máte hotové.

Deflektory na oknách podporujú aerodynamiku a zároveň chránia od dažďa, snehu či vetra. Taktiež s ich použitím budete pozorovať znížený hluk vnútri auta. Deflektory sú vyrobené z pevného materiálu a dodáte nimi aj dizajnovú bodku na vašom aute.

Chráňte interiér vášho vozidla

Vnútro automobilu dostáva pri pravidelnom používaní poriadne zabrať, a to najmä v prípade, že sa nevyhýbate konzumácii jedla a pitia vnútri alebo ak máte ako pasažierov deti. Na sedačku vám stačí dať jednoduché jednofarebné či možno aj vzorované autopoťahy podľa vášho vkusu, čím ochránite sedačku od škvŕn a v lete od prepúšťania potu. Čalúneniu sedačiek tak predĺžite životnosť.

Pod nohy sa vám zídu gumené autorohože, čím zase ochránite koberec. V zime pri snehu a v zlom počasí oceníte rohože dvojnásobne. Rovnako tak neváhajte ani s kúpou vaničky do kufra, kam často ukladáte cestovné kufre, bicykle, kočíky, sane či korčule.

Vaše auto si zaslúži pozornosť, tak mu doprajte tie najlepšie doplnky na trhu a užívajte si jazdu za volantom.

Zdroj obrázka: Potashev Aleksandr / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre