05042024sob

PR články, komerčné, Levice

Tenisky aj k šatám. Prečo nie?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Šaty boli vždy jasným znakom ženskosti. Aj to je dôvod, prečo si väčšina žien k nim obúva lodičky alebo balerínky. S postupom času však prichádzajú do módy aj kedysi zvláštne kombinácie. Jednou z nich sú šaty s teniskami. Pre dnešných mladých je táto kombinácia normálna a nepríde im na nej nič zvláštne. Pre dámy, ktoré už nie sú v teenagerských rokoch, môže táto kombinácia byť stále pomerne zvláštna.

Tenisky aj k šatám. Prečo nie?

Tenisky k rifliam a lodičky k šatám. Takýmto heslom sa ešte stále riadi veľmi veľa žien. Nepáči sa im, keď niekto spája šaty s teniskami. Otázka však je: Prečo nie?

Prečo by ste mali tenisky k šatám?

1.Pohodlne celý deň

Ak nosíte šaty do práce, tak viete, že vydržať v lodičkách celý deň, vie byť skutočne náročné. Tenisky predstavujú celodenné pohodlie pre vaše nohy. Tenisky si môžete kúpiť ľahké a vzdušné až budete mať pocit, že máte na nohách papuče.

Pohodliu prispieva aj fakt, že mnohé tenisky majú špeciálnu vložku, ktorá tvaruje vaše chodidlo, a tak vás nebude pri chôdzi nič tlačiť.

2.Môžete aj pobehnúť

Koľkokrát za deň sa nám stane, že potrebujeme niekam pobehnúť? Môže to byť napríklad na vlak či autobus. Môže to byť v práci, keď nestíhame rannú schôdzu alebo večer, keď sa skrátka už tešíme domov. Ak máte obuté nepohodlné topánky, aj toto krátke pobehnutie môže byť nepríjemné. Avšak s dobrými topánkami nebude mať nijaký problém.

3.Využijete ich pri iných kúskoch oblečenia

Pekné tenisky nájdu svoje uplatnenie, aj keď si budete chcieť vyjsť na prechádzku, či pôjdete na nákup do mesta. Tenisky sú veľmi univerzálnym kúskom, čo prináša samé výhody.

Dobrou správou je aj to, že pri dobrej starostlivosti vám vydržia dlho, a tak nemusíte neustále kupovať nové. Stačí, aby sa lodičky raz poškriabali a už si môžete kúpiť nové. Prípadné škrabance na teniskách často nie je ani vidieť.

4.Zoženiete ich v každej farbe

Dať si k šatám tenisky neznamená obuť si výrazné oranžové tenisky s výraznou vysokou podrážkou. Ak nie ste zástancom farebných tenisiek, vyberte si nejaké neutrálne. Môže ísť o biele alebo béžové tenisky, ktoré sa vám budú hodiť ku všetkým šatám a na nohe budú vyzerať decentne.

Šaty v spojení s ladiacimi teniskami vyzerajú veľmi štýlovo a nemusíte sa báť, že by ste nevyzerali dobre. Tenisky si môže obuť slečna či dáma v ktoromkoľvek veku. Napríklad klasickými Adidas Original teniskami skutočne nemáte čo pokaziť.

Ak by ste nevedeli, kde zohnať pekné a kvalitné tenisky, ktoré sa hodia aj k šatám, navštívte internetový katalóg Flexdog, kde si budete môcť vybrať zo širokej ponuky.

Ak by ste si stále neboli istá tým, či si tenisky obuť k šatám, skúste si pozrieť nejaký film alebo sa pozrite na ulicu. Uvidíte, že tenisky k šatám nosí naozaj veľa dievčat a žien.

Zdroj obrázka: Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre