05042024sob

PR články, komerčné, Levice

Zastihla Vás nepríjemná a neočakávaná životná udalosť? Pomôžeme Vám!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Nepríjemné a neočakávané životné udalosti môžu Váš život poriadne skomplikovať. Okrem iného ich často sprevádza aj množstvo formalít v podobe komunikácie s poisťovňami alebo úradmi. Tá môže v niektorých prípadoch trvať aj niekoľko týždňov či dokonca mesiacov.

Zastihla Vás nepríjemná a neočakávaná životná udalosť? Pomôžeme Vám!

V prípade, že na vybavovanie zdĺhavých „papierovačiek“ nemáte čas, alebo sa im jednoducho len chcete vyhnúť, pomôžeme Vám.

Sme spoločnosť Certeza Company s.r.o. a oblasťou odškodňovania nielen na Slovensku ale aj v zahraničí sa zaoberáme dlhodobo. Vďaka dlhoročným skúsenostiam sme schopní našim klientom poskytnúť istotu, kvalitu a najmä rýchlosť poskytovaných služieb. Vyplácanie poistných udalostí preto garantujeme do 48 hodín!

Špecializujeme sa výhradne na dopravné nehody a pracovné úrazy. Ak ste sa stali účastníkom dopravnej nehody, ste pozostalou osobu po obeti nehody, alebo sa Vám prihodil pracovný úraz, radi Vám poskytneme spoľahlivú a efektívnu pomoc. Nie však len bezprostredne po udalosti, ale aj spätne o niekoľko rokov po nej.

V rámci našich služieb ponúkame bezplatnú analýzu Vášho odškodnenia, mimosúdne zastúpenie, ako aj posudok na už uplatnené nároky. Svojim klientom uplatňujeme nároky u poisťovateľa (mimosúdnou cestou). Na základe spolupráce s právnickou kanceláriou v prípade potreby poskytujeme aj právneho zástupcu.

A ako vlastne fungujeme? Celému procesu predchádza naša vzájomná 30-minútová konzultácia, ktorej termín si rezervujete rýchlo a pohodlne, prostredníctvom našej webstránky, vyplnením formulára.
Okrem toho nás môžete kontaktovať aj na telefónnom čísle ,mailom alebo prostredníctvom sociálnych sietí. Zvyšná práca je v našich rukách, vďaka čomu sa vyhnete nepríjemnej byrokracii s príslušnými inštitúciami. Proces odškodňovania môžete následne sledovať pohodlne, online, alebo Vás na akékoľvek zmeny vo Vašom prípade, upozorníme SMS notifikáciou.

Situácie, ktoré Vám pomáhame riešiť, nie sú príjemné, avšak ocitnúť sa v niektorej z nich, môže ktokoľvek z nás. Preto sme pre Vás vytvorili tím profesionálov, ktorý pracuje nielen rýchlo a efektívne, ale najmä ľudsky a empaticky. Výsledky našej práce a spokojnosť klientov dosahujeme aj vďaka trpezlivosti a individuálnemu prístupu, ktorý Vám venujeme.

Kontaktujte nás prostredníctvom mailu, telefonicky, sociálnych sietí alebo formulárom a nechajte Vaše starosti s odškodňovaním na nás - Certeza Company s.r.o.!

zdroj: certeza.sk, Foto: Pixabay.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre