05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Tieniaca technika, ktorá môže byť aj ozdobou vášho interiéru

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Tieniaca technika na oknách je niečo, na čo sa zvyčajne dívame čisto z praktickej stránky. Potrebovať nejakú potrebujeme a tak často zvolíme riešenie, ktoré bude najpraktickejšie. Avšak prehovoriť do výberu môže aj dizajn.

Tieniaca technika, ktorá môže byť aj ozdobou vášho interiéru

Dominantné závesy

Obzvlášť, keď je reč o látkach. Áno, keď sa snúbi tienenie a interiérový dizajn, zvyčajne ide o krásne závesy na mieru. Z nich ľahko spravíte dominantný prvok akejkoľvek miestnosti. Stačí si vybrať z bohatej ponuky látok, vzorov a farieb.

Samozrejme, závesy sa dajú poňať aj opačným spôsobom. Ako jemný doplnok, ktorý bude slúžiť len ako úzka dekorácia po stranách okna. Vtedy však ide čisto o dizajnový prvok a tienenie musíte vyriešiť inak. Na rozdiel od závesov z takzvaných black out látok, ktoré dokážu v prípade potreby úplne zatemniť váš interiér.

Decentnejšie, ale nemenej praktické látkové rolety

Ak však chcete nejaké decentnejšie riešenie, ale stále chcete, aby bolo ozdobou vášho interiéru, môžete si skúsiť vybrať z moderných látkových roliet. Pri nich si môžete prispôsobiť množstvo prvkov a tak nájsť taký komplet, ktorý bude presne podľa vašich predstáv.

Základom sú samozrejme rôzne látky. Jednofarebné alebo vzorované, vrátane detských motívov do izieb vašich ratolestí, zatemňujúce látky, či screenové látky, cez ktoré vy vidíte von, ale k vám dovnútra nevidno.

Látky však nie sú jedinou prispôsobiteľnou časťou látkových roliet. Môžete si vybrať otvorené navíjanie alebo také, ktoré je spolu s hriadeľom skryté v kazete ak chcete, aby váš interiér mal čistejšie línie. Taktiež si môžete zvoliť dizajn držiakov, spodných líšt, dokonca aj retiazok. A v prípade, že často štrbinovo vetráte alebo ľudovo povedané, používate ventilačku, oceníte možnosť spevnenia látky roliet vodiacimi lankami po stranách.

Zdroj obrázka: Autor: New Africa / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre