05032024pia

PR články, komerčné, Levice

Páni, vyriešte problém s preplnenými vreckami na nohaviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pre ženy nie je ničím nezvyčajným, že veci, ktoré majú denne pri sebe ako napríklad mobil, či kľúče, nosia v kabelke. Často totižto majú outfity, ktoré nemajú vrecká alebo ich majú len s obmedzeným priestorom, takže všetky veci dennej potreby sa tam určite nezmestia.

Páni, vyriešte problém s preplnenými vreckami na nohaviciach

Aplikujte princípy minimalizmu na veci, ktoré nosíte so sebou každý deň

Na druhej strane, muži zvyknú všetko napchať do vreciek na džínsoch, či iných nohaviciach. A potom si musia uťahovať opasky, keďže „náklad“ vo vreckách im nohavice sťahuje dole. No dobre, to možno nie je najväčší problém, ale prepchaté vrecká už problémom určite sú. Jednak estetickým a tak isto aj zvyšujú šancu, že sa na vašich nohaviciach objavia diery.

Na toto existujú dve riešenia. Prvé je, že môžete skúsiť zredukovať počet vecí, ktoré bežne so sebou nosíte. Platiť môžete mobilom a čo sa dokladov týka aj kartičku poistenca môžete mať v aplikácii v mobile.

Z dokladov tak musíte mať fyzicky pri sebe zrejme len občiansky preukaz. A na ten a prípadne nejakú záložnú hotovosť vám stačí aj naozaj minimalistická peňaženka. Ostávajú tak len kľúče od domácnosti a to by malo byť zo základov všetko.

Potrebujete pri sebe viacero vecí?

Nie každý však vychádza z domu len s týmito vecami. Môžu pribudnúť kľúče od auta, ku ktorému sa viažu aj ďalšie doklady v podobe vodičského a technického preukazu, okuliare, slúchadlá, niekto napríklad neopustí domácnosť bez praktického noža na každodenné nosenie a podobne.

V takom prípade je vhodným riešením inšpirovať sa u žien a ich kabeliek. Priestranné pánske tašky sú skvelým riešením, keď potrebujete mať pri sebe viacero vecí a nechcete si ničiť nohavice tým, že sa budete celú svoju každodennú výbavu snažiť zmestiť do ich vreciek. Pánska taška vyzerá určite lepšie ako vrecká prepchaté do prasknutia.

Zdroj obrázka: Autor: le.vitskaya / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre