05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Doprajte svojim očiam to najlepšie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vidíte dobre? Zrak je často veľmi podceňovaným zmyslom, ktorý berieme ako samozrejmosť a nedbáme na jeho kvalitu. Často až do momentu, kým nezačneme pociťovať zmeny a zrazu zistíme, že písmenká už nie sú také ostré, ako zvykli byť, prípadne v diaľke nevieme rozoznať detaily. Ako ste na tom s vašim zrakom? Dávate očiam to najlepšie?

Doprajte svojim očiam to najlepšie

Okuliare presne k vašej tvári

Či už máte problémy so zrakom vrodené, alebo sa vám vyvinuli počas vášho života, nemali by ste podceňovať starostlivosť o ne. Pravidelná návšteva optiky vám dokáže diagnostikovať veľkosti dioptrií, aké potrebujete na každom oku. S výsledkami si potom budete môcť jednoducho kúpiť vlastné dioptrické okuliare online, kde nájdete veľké množstvo rôznych modelov, z ktorých si zaručene vyberiete. Vyskúšajte si aj takzvané magic mirror (čarovné zrkadlo), kde si budete môcť k svojej tvári prirovnať dané okuliare, aby ste vedeli, či sa vám vlastne hodia.

Na okuliaroch nešetrite

V žiadnom prípade by ste sa nemali zlákať na voľno predajné okuliare v rôznych obchodoch, kde nemáte žiadnu istotu, o akú dioptriu a či vôbec o nejakú ide. O kvalite rámu takýchto okuliarov nie je nutné ani polemizovať. Radšej zainvestujte do poriadnych dioptrických okuliarov Gucci a môžete si byť istí, že vám vydržia a pre svoje oči tak urobíte to najlepšie.

Pravidelne si však musíte dať skontrolovať svoje oči, aby ste vedeli, že nosíte správnu veľkosť dioptrií a neúmyselne si tak neškodili. Pri výbere okuliarov však dávajte pozor aj na ich rozmery, kde by ste si mali všímať veľkosť nosníka, bočnice (stranice) a šírku, prípadne aj výšku šošovky. Niektoré modely okuliarov majú univerzálnu veľkosť, čo znamená, že by mali sedieť väčšine ľudí, iné sú práve označené milimetrovou veľkosťou.

Tieto údaje je možné nájsť aj na vnútornej strane stranice, najčastejšie na tej ľavej. Ak nakupujete online, tak si len pozrite rozmery na nejakých vašich okuliaroch, ktoré už doma máte a podľa toho si vyberte tie nové dioptrické.

Zdroj obrázku: Natalia Vinokurova / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre