05032024pia

PR články, komerčné, Levice

Black Friday 2021 vrcholí, tu sú najlepšie tipy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Čas plný zliav a akcii, najväčší „nákupný sviatok“ roka - Black Friday 2021 vrcholí! Prinášame Vám prehľad zaujímavých tipov na rôzne zľavy a akcie e-shopov počas tohto Black Friday šialenstva.

Black Friday 2021 je tu!

Kto by už nepoznal značky ako Topshop, Dormeno, Delimano, ale aj Rovus, Walkmaxx či Wellneo?

Príbeh značky Top Shop sa začal písať v roku 1996 odvysielaním prvých produktových reklám v TV. V priebehu rokov značku preslávili jedinečné výrobky pre lepší život, uľahčenie chodu domácnosti a starostlivosť o svoje zdravie a vzhľad. Vďaka inovačným a prelomovým výrobkom sa Top Shop stal trendsetterom v oblasti lepšieho a zdravšieho spôsobu života.

Do Vašich domovov Top Shop priniesol viac ako 1000 rôznych produktov a stal sa piatou najväčšou spoločnosťou s multikanálovým priamym predajom na svete. Dnes je Top Shop široko známou značkou, ktorú preslávila reklama v televízii a jedinečné produkty, aké nedostanete nikde inde.

Black Friday 2021 akcie na Top Shop nájdete tu.

----------------------------------------------------------

Delimano je značka, ktorej hlavnou vášňou je varenie. Všetko sa začalo v roku 2010 s keramickým riadom, ale značka Delimano rýchlo rozšírila svoj sortiment o množstvo ďalších kuchynských potrieb, ktoré si jednoducho zamilujete.

Vďaka vysokej kvalite produktov a šetrnému vzťahu k životnému prostrediu si značka získala popularitu a zaradila sa medzi najznámejších výrobcov kuchynského riadu a príslušenstva vo viac ako 20 krajinách. Produkty Delimano sú navrhnuté tak, aby Vám zlepšili a spríjemnili život. V sortimente riadov, malých domácich spotrebičov a doplnkov nájdete všetko potrebné pre správny chod kuchyne. Delimano je výhradným dodávateľom obľúbeného super mixéra Nutribullet. Rovnako populárny je aj riad s povrchom z pravého kameňa Stone Legend.

Inovatívne riešenia, najlepšie materiály, úspora energie a času, jednoduché umývanie: výrobky značky Delimano majú tieto vlastnosti spoločné, vďaka čomu bude každá minúta strávená v kuchyni radosťou. V súlade s najnovšími trendmi zdravej výživy si jedlo, pripravené s použitím výrobkov Delimano, udrží svoju výživnú hodnotu a obsah vitamínov a jeho príprava trvá kratšie.

Black Friday 2021 akcie na Delimano nájdete tu.

----------------------------------------------------------

Už 15 rokov je značka Dormeo synonymom pre lepší a zdravší spánok. Príbeh značky sa začal písať v roku 2002, keď bol zákazníkom predstavený prvý penový matrac. Jeho skvelé vlastnosti, vynikajúci materiál a najmä spätná väzba zákazníkov podporovali spoločnosť v tom, aby pokračovala v práci a ešte intenzívnejšie sa venovala vývoju nových materiálov, ich kombináciám, novým návrhom a spôsobom, ako zaručiť ľuďom kvalitný spánok každý deň.

Produkty Dormeo pomáhajú miliónom ľudí k lepšiemu a kvalitnejšiemu spánku a nájdete ich vo viac ako 30 krajinách sveta. Delimano predstavilo vyše 300 rôznych výrobkov pre lepší spánok a bývanie: matrace, vankúše, prikrývky, posteľné rošty, chrániče na matrace, posteľnú bielizeň a doplnky pre zútulnenie Vášho domova.

Značka Dormeo je hrdá na neustále inovácie, od používania revolučných materiálov po výrobný proces. Ako jeden z mála predajcov matracov, Dormeo patrí k vlastníkom mnohých použitých technológií vo svojich výrobkoch.

Black Friday 2021 akcie na Dormeo nájdete tu.

----------------------------------------------------------

Značka WALKMAXX® pôsobí na slovenskom trhu od roku 2010. Topánky WALKMAXX® sú určené pre každého, kto chce svojmu telu a zdraviu dopriať prirodzenejší pohyb, na aký bol náš organizmus stavaný. Sú vyrábané so zreteľom na zdravie a celkovú pohodu pre celú rodinu.

Výnimočnosť topánok WALKMAXX® spočíva najmä v inovatívnej zaoblenej podrážke, ktorá sprostredkúva pocit chôdze naboso po piesku. Kolísavá chôdza pomáha spevňovať telo aktiváciou svalstva, znižuje tlak na kĺby a zlepšuje držanie tela. Vďaka tomu vydržíte dlhšie stáť na nohách bez bolesti a môžete viesť aktívnejší život.

Vyberte si zo širokej škály moderných a pohodlných topánok: baleríny, mokasíny, vychádzková obuv, bežecká alebo sezónna obuv. Všetky sa vyznačujú pohodlnosťou a zaručujú zdravý spôsob chôdze s pridaním ďalších vylepšení ako vodoodolnosť, extra pohodlná vložka z pamäťovej peny alebo špeciálne ošetrenie proti poteniu.

Black Friday 2021 akcie na WALKMAXX® nájdete tu.

----------------------------------------------------------

Rovus® je nová značka širokého sortimentu výrobkov na upratovanie a starostlivosť o domácnosť, starostlivosť o odevy a domáce vylepšenia. Uľahčí Vám život.

Úspech značky Rovus plne podporuje skutočnosť, že spoločnosť v priebehu minulého roka predala vyše 17.000 produktov. Pozitívna spätná väzba od zákazníkov spoločnosť nasmerovala na novú obchodnú príležitosť pre ďalší rozvoj. Zo všetkých síl sa usilovala splniť očakávania inovatívnych, efektívnych a jedinečných produktov, ktoré by uľahčili a zefektívnili každodenné upratovanie. A čo je najdôležitejšie, pomohli by o polovicu skrátiť čas venovaný tejto činnosti.

S uvedením nového produktu na trh v roku 2008, NAPAROVAČA ODEVOV, Rovus vstúpil do odvetvia trhu s úplne novým trendom vertikálneho parného žehlenia.

Na základe pozitívnych recenzií a spätnej väzby od zákazníkov spoločnosť vylepšila a zmodernizovala kolekciu BLUEPOWER G2 a rozšírila ponuku rôznych vychytávok z línie GOLD, ktorá prináša výrobky na naparovanie a starostlivosť o odevy. Prezentuje aj niekoľko inovatívnych produktov z ich bežného portfólia: od multifunkčných čistiacich pomocníkov, DIY nástrojov až po široké spektrum výrobkov pre zveľaďovanie Vášho domova – a ešte oveľa viac.

Rovus je tu, aby Vám poskytol najmodernejšie produkty, ktoré uľahčia Váš každodenný život svojou kvalitou, jednoduchosťou použitia a ekologickosťou.

Black Friday 2021 akcie na Rovus® nájdete tu.

----------------------------------------------------------

V dnešnej uponáhľanej dobe je zdravý životný štýl veľmi dôležitý. Každý z nás túži byť zdravý a páčiť sa nielen sám sebe, ale aj ostatným. Popri práci, rodine a povinnostiach ostáva na cvičenie a zdravé stravovanie len málo času. Wellneo je tu preto, aby poradil, motivoval a našiel praktické a šikovné riešenia, ako viesť aktívnejší život, zostať fit a plný energie a byť zdravší aj popri všetkých starostiach.

Značka Wellneo vznikla v roku 2012 ako zhmotnenie myšlienky „Žiť, byť šťastný a aktívny“, teda žiť aktívne. Od začiatku bolo jasné, že sa značka bude sústreďovať na ponuku kvalitného a cenovo dostupného fitness, športového a outdoorového vybavenia pre všetkých, ktorí chcú byť zdraví a fit.

Zákazníkmi značky sú ľudia, ktorých stretávate denne. Mamičky, čo chcú schudnúť, mladí ľudia sledujúci trendy v zdravej výžive, starší ľudia, ktorí sa chcú udržať vo forme… Značka je rada, že môže poradiť a pomôcť všetkým bez ohľadu na vek, pohlavie, typ postavy či skúsenosti s cvičením.

Black Friday 2021 akcie na Wellneo nájdete tu.

----------------------------------------------------------

Electronic-star bola založená v roku 2005. Ako novozaložená spoločnosť videla príležitosť na trhu a začala svoje podnikanie s jediným jasným cieľom: dokázať, že je možné ponúknuť veľké množstvo vynikajúcich výrobkov za ceny, ktoré si každý môže dovoliť.

Electronic-star je lídrom na trhu v oblasti inovatívnej spotrebnej elektroniky, kuchynských potrieb, fitness zariadení a domácich a záhradných výrobkov. Medzi ich najpredávanejšie výrobky patrí aj DJ vybavenie a špičkové audio systémy.

----------------------------------------------------------

Klarstein prináša do vášho domova zaujímavé produkty, ktoré spájajú štýlový dizajn a skvelé funkcie. Ich koncept je individuálny a charakteristický ako samotný Berlín. Mesto, ktoré spoločnosť nazýva domovom a z ktorého čerpá inšpiráciu.

Ponúka širokú škálu užitočných a príťažlivých produktov ako napríklad:
– Kuchynské vybavenie pre každodenných kuchárov
– Domáce spotrebiče pre každú izbu, aby za vás robili domáce práce
– Produkty pre zlepšenie a kontrolu prostredia v ktorom žijete, ktoré vám pomôžu dostať vaše alergie pod kontrolu

V Klarstein vám pomôžu zjednodušiť váš život a zároveň vyjadriť váš životný štýl za skvelé ceny!

----------------------------------------------------------

Značku Gymbeam asi netreba nikomu predstavovať. Je to fitness obchod s doplnkami výživy pre športovcov s najrýchlejším dodaním v SR, širokým sortimentom a férovými cenami.

----------------------------------------------------------

Najväčšou výhodou e-shopu IncaCollagen.sk je samotný produkt – 100% morský kolagén Inca Collagen v balení, ktoré obsahuje 90 000 miligramov hydrolyzovaného kolagénu rozdeleného do 30 balíčkov. Jedno balenie tak vydrží užívateľom na 1 mesiac.

Kolagén je pre telo mimoriadne dôležitou látkou, ktorého nedostatok sa nepriaznivo prejavuje. No dopĺňanie kvalitného kolagénu má na telo poriadne pozitívny vplyv.

Nie je kolagén ako kolagén. Kvalitný kolagén dokáže pri pravidelnom užívaní vyživiť kosti a kĺby, vyhladiť drobnejšie vrásky, celkovo oživiť pokožku a podporiť rast a kvalitu vlasov.

Výhody Inca Collagenu:
- Je to 100 percentný čistý morský kolagén bez akýchkoľvek prídavných látok alebo chémie.
- Má vynikajúcu biologickú dostupnosť.
- Denná dávka, jedno vrecúško, obsahuje až 3 000 miligramov hydrolizovaného kolagénu.
- Inca Collagen obsahuje kolagén typu I, II, III.
- Je to bioaktívny, teda živý kolagén, s ktorým telo pracuje tak, ako keby si ho vyrobilo samo.
- Nemá žiadne umelé príchute ani farbivá a je ľahko rozpustný vo vode.
- Je to český produkt, už 4 roky na trhu, overený a žiadaný zákazníkmi.

Pre koho je produkt určený?
Medzi spokojných užívateľov kolagénu od Inca Collagen patria mnohé modelky, športovci a známe tváre zo showbiznisu. Športovci ocenia jeho pozitívny vplyv na kĺby a pohybový aparát a známe tváre, ktoré sú pod drobnohľadom verejnosti, okrem toho ocenia jeho úžasné pôsobenie na pleť, vlasy, nechty aj pokožku celého tela.

Nedá naň dopustiť napr. módna návrhárka Jana Pištejová, folklórna tanečnica Lucia Lekárová, či slovenská reprezentantka v biatlone Veronika Machyniaková.

To však vôbec neznamená, že Inca Collagen je určený len pre profi športovcov, či modelky. Jeho pozitívne účinky ocení každý jeden človek, bez ohľadu na pohlavie a vek. Pretože kolagén telo prestáva tvoriť od 25teho roku života a je treba ho dopĺňať. Investovať do kvalitného a overeného produktu pre svoje zdravie sa rozhodne vyplatí.

----------------------------------------------------------

Market24.sk je e-shop pre deti, ale aj pre celú rodinu. Na www.market24.sk si vyberiete kočík aj autosedačku, trojkolku, odrážadlo aj bicykel, tanierik na kŕmenie aj hračku, jednoducho nájdete tu tovar pre deti od narodenia, tehotné i dojčiace matky, ale aj tovar pre staršie detičky.
Market24.sk stále prináša novinky v podobe nových skupín tovarov. Teraz má v ponuke aj tovar pre domácnosť a rodinu, športové potreby, tovar pre zdravie a krásu celej rodiny i knihy a CD. V ponuke je viac ako 45 000 produktov a ponuka sa neustále rozširuje a aktualizuje.
Zároveň je importérom známych značiek ako sú Casualplay, Smart Trike, Kaiser, Eisbärchen, yoomi, Vital baby, Starchild, Label Label, Brugo a ďalšie.

Na www.market24.sk nájdete skladom viac ako 6500 najpredávanejších položiek – bežne kočíky, trojkolky, odrážadlá, hracie deky a ležadlá, potreby na kŕmenie pre deti (fľašky, príbory, taniere, misky). Tovar skladom má klient doma do 24 hodín od objednania.

----------------------------------------------------------

Spartoo.com je európskym lídrom v predaji značkovej obuvi na internete. Ponúka široký sortiment módnych výrobkov, od topánok, oblečenia až po módne doplnky. Katalóg obsahuje 3500 značiek a 300 000 modelov. Zákazníkom poskytuje dodanie a návrat tovaru bezplatne.

Využite výhody Spartoo Premium len za 19.90€ ročne:
- 10% okamžitá zľava (5% počas obdobia výpredajov)
- možnosť platby na dobierku bez poplatku navyše
- platba na 3 splátky bez poplatku navyše

----------------------------------------------------------

Daffer je obchodná spoločnosť, ktorá pôsobí na trhu s kancelárskymi a školskými potrebami od roku 1996. Počas svojho pôsobenia získala bohaté skúsenosti v oblasti predaja kancelárskych a školských potrieb a svoju činnosť rozšírila aj o predaj prostredníctvom internetového obchodu.

- Sme flexibilní – v oblasti objednávok aj dodávok
- Sme odborníci v našom odbore – pôsobíme na trhu od r. 1996 a naše výsledky hovoria za nás
- Môžete sa na nás spoľahnúť – na vašej dôvere si dáme záležať
- Oceňujeme vašu vernosť – ponúkame výhody pre veľkých aj malých
- Predávame široký sortiment a kvalitné produkty s dôrazom na ekológiu a efektívnosť
- Pomôžeme vám ušetriť čas

----------------------------------------------------------

eJoy® je nový výživový doplnok pre mužov v prípade problémov s erekciou, naviac môže mať i pozitívny účinok na prostatu.

----------------------------------------------------------

Biokozmetika je stále obľúbenejšia medzi zákazníkmi. Eshop Bionatural je plný certifikovanej biokozmetiky zahraničných značiek.

----------------------------------------------------------

Svet-svietidiel.sk - na trhu s osvetľovacou technikou sa spoločnosť Donoci s.r.o. pohybuje už 26 rokov. Firma sa zaoberá dovozom, veľkoobchodom a maloobchodným predajom svietidiel. Ich e-shopy pôsobia mimo Slovenska tiež v Českej republike, v Nemecku, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, Francúzsku, Španielsku a Taliansku. Spoločnosť sa zaraďuje medzi najväčších predajcov online osvetlenia v strednej Európe.

Prečo si vybrať e-shop Svet-svietidiel.sk:
- Bohato zásobené sklady, ktoré umožňujú dodať tovar do 24-48 hodín. Momentálne je ihneď k odoslaniu pripravených okolo 560 tisíc kusov osvetlenia.
- K nákupu od určitej hodnoty pridávame zákazníkom darčeky a dopravu zadarmo.
- Rýchly zákaznícky servis a profesionálny tím pracovníkov, vďaka ktorým svietidlá ihneď odchádzajú k zákazníkom.
- Nie sme štandardná firma a neposkytujeme preto len klasickú dvojročnú záruku, ale hneď trojročnú.
- Snažíme sa ponúkať naozaj lacné osvetlenie. A to tak lacné, že lacnejšie nikde inde nenájdete. A pokiaľ by sa tak predsa len stalo, ako kompenzáciu od nás dostanete dané svietidlo ešte lacnejšie.

Hodnotenie Svet-svietidiel na Heureke aktuálne dosahuje 95 %. Celková spokojnosť s obchodom sa pohybuje okolo 4,6 hviezdičiek.

----------------------------------------------------------

Na Dekortextil.sk majú pre Vás široký výber dekorácií a bytového textilu, ktorý dokáže úplne a pritom ľahko premeniť váš interiér. Vďaka obrusom, prehozom, záclonám, poťahom, alebo obliečkam bude Váš dom vyzerať inak – oveľa útulnejší. Nami ponúkané kuchynské chňapky, zástery a utierky sa môžu stať nielen veľkými pomocníkmi, ale aj dekoratívnymi prvkami, ktoré sa dajú zladiť s ďalším textilom vo Vašej domácnosti. V ponuke máme tiež hebké uteráky a mäkké deky či vankúše. Všetok náš tovar ponúkame za priaznivé ceny.

----------------------------------------------------------

V internetovom obchodnom centre Kokiskashop.sk nájdete všetko, čo potrebujete pre svoj dom, záhradu a domácnosť, ale tiež pestrú ponuku športového vybavenia, hračiek a ďalších potrieb pre voľný čas. Náš úspech stojí predovšetkým na 3 hlavných pilieroch:
1. Široký sortiment na jednom mieste – takmer 5 000 produktov, z ktorých 99 % máme skladom
2. Rýchle odoslanie – v drtivej väčšine prípadov obdrží zákazník svoju objednávku do 2-3 pracovných dní
3. Nadštandardná starostlivosť o zákazníka – naša zákaznícka linka je dostupná 7 dní v týždni, od 8.30 do 22.30 h, a mnoho úsila bolo venovaného nášmu prepracovanému systému reklamácií

----------------------------------------------------------

Herbatica je rodinná firma, zaoberajúca sa predajom a obchodom už od roku 1992. V posledných rokoch robíme radosť ľuďom prírodnou kozmetikou, doplnkami výživy, vitamínmi, špeciálnymi jedlými olejmi a medicínou.

Zakladáme si na poradenstve konečnému zákazníkov pri jeho chronických, alebo akútnych zdravotných problémoch. Pretože zdravie a krása patria k sebe, nechajte si poradiť s výberom prírodnej kozmetiky, alebo ruskej medicíny.

----------------------------------------------------------

Internetový obchod Velkykosik.sk ponúka originálne štýlové dekorácie od nemeckých dodávateľov, bytové doplnky, potreby do domácnosti, oblečenie, filmy a hudbu.

Možnosť osobného odberu na viac ako 700 výdajných miestach po celom Slovensku. Ponúkame dopravu zdarma už od 64€. E-shop aktuálne pôsobí v ČR a na Slovensku, v databáze má aktuálne viac ako 200 000 aktívnych zákazníkov.

----------------------------------------------------------

TPD.sk je popredným predajcom elektroniky na Slovensku. Má niekoľko kamenných predajní po celom Slovensku a výborne spracovaný eshop.

----------------------------------------------------------

Suteren.sk ponúka zákazníkom sortiment a služby v oblasti fashion, streetwearfashion a skate fashion. Ponúkame viac ako 90 svetových značiek, prevažná väčšina značiek pochádza z UK, DE, USA a CZ.

Zaoberáme sa teda predajom obuvi, oblečenia a doplnkov, za zmienku stoja napr. SIK SILK, SIXTH JUNE, URBAN CLASSICS (veľmi obľúbené), Thrasher, Vans – tieto patria do sveta skate u mladých k veľmi obľúbeným. Prípadne aj značky RipNDip, skate od Primitive, u žien veľmi obľúbená je značka ROXY, SIK SILK, URBAN CLASSICS a DNGRS. Veľmi dobre sa predáva aj značka Alpha Industries.

Čo sa týka obuvi, tak sme išli mierne dole a dopredávame značky AIR JORDAN a NIKE. Veľmi populárna je však opäť VANS (hlavne model Old Skool) a za zmienku taktiež stojí značka SUPRA (USA).

Z doplnkov sa veľmi dobre darí značkám VANS, NEW ERA (šiltovky), EASTPAK. Taktiež na webe je možné vidieť značku Under Armour, ktorá okrem funkčných vecí do posilňovne a na športoviská ponúka aj doplnky (batohy, ponožky, šiltovky).

Našou cieľovou skupinou sú ľudia vo veku od 15 do 40 rokov. Samozrejme máme aj starších alebo mladších zákazníkov.

Samotným kategóriám sa darí samozrejme podľa ročného obdobia, teraz aktuálne sa prehúpneme do jarného obdobia (bundy, bomber bundy, mikiny a rifle).

Tovar posielame aj do ČR.

----------------------------------------------------------

Mobilego.sk je e-shop s príslušenstvom pre mobilné telefóny a ďalšími produktami ako smart hodinky, remienky, batérie, nabíjačky, slnečné okuliare, športové a outdoor vybavenie. Naša najväčšia výsada je spojená s profesionálnym zákazníckym servisom a expresným dodaním. Pravidelne sledujeme novinky v oblasti mobilných technológií, vďaka čomu sa posúvame stále vpred a zvyšujeme tak kvalitu nami poskytovaných služieb. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam expandujeme aj na zahraničný trh.

----------------------------------------------------------

Möbelix – dom s nábytkom a bytovými doplnkami! Našou doménou je cenovo výhodný nábytok do obývacej izby, spálne, jedálne, pracovne, kúpeľne, detskej izby i záhrady, kuchyne na mieru plánovateľné podľa zákazníka, rovnako ako doplnky do domácnosti, koberce, závesy, textil, dekorácie, lampy a svetlá a mnoho ďalšieho. Naša Cenová garancia dokáže, že to s najnižšími cenami myslíme skutočne vážne – pokiaľ zákazník nájde inde identický výrobok za lepšiu cenu, potom mu vyplatíme rozdiel. Okrem trvalo výhodných ponúk u nás nájdete tiež sezónne extra tipy ako záhradný nábytok, tematické dekorácie a doplnky, letnú výbavu na pláž i vychytávky, ktoré Vás zahrejú v zime!

----------------------------------------------------------

Výživový doplnok Super PRSIA + štíhla línia je formulovaný za účelom neinvazívneho zlepšenia pevnosti a veľkosti ženského poprsia. Obsahuje kombináciu výťažkov z rastlín s obsahom fytoestrogénov, ktoré prirodzene napomáhajú formovať ženské poprsie a zároveň prispievajú k jeho zdraviu. Výživový doplnok Super PRSIA + štíhla línia je špeciálne vyvinutý pre ženy každého veku, ktoré dbajú o svoje zdravie a krásu. Obsahuje komplex bylinných výťažkov, ktoré majú aj mnohé ďalšie pozitívne vplyvy na zdravie ženy.

----------------------------------------------------------

V ponuke Lekarendoma.sk nájdete kvalitné prírodné produkty, široký výber tovaru (kvalitných prírodných výživových doplnkov, diagnostických testov, prírodnej kozmetiky a zdravotných pomôcok), ktoré podporia Vašu energiu a zdravie, očistia organizmus, zregenerujú bunky, dodajú výživné a ochranné látky, podporia tok životnej energie a zharmonizujú biologické systémy.

----------------------------------------------------------

Spoločnosť ANDREA SHOP® vznikla v roku 1993 a stala jednou z prvých spoločností na Slovensku, ktoré začali distribuovať spotrebnú elektroniku od renomovaných svetových výrobcov. Spočiatku ponúkala ich produkty prostredníctvom kamenných predajní a v roku 2008 sa úspešne etablovala aj v prostredí internetových predajcov, kde úspešne prerazila svojim konceptom predaja. Ten zahŕňa najmä kvalitnú ponuku tovaru a služieb za mimoriadne priaznivé ceny s cieľom osloviť potenciálnych zákazníkov na celom území Slovenskej republiky.

Počas viac než dvoch desaťročí získal ANDREA SHOP® silnú pozíciu na trhu a obľubu u zákazníkov. Do jej portfólia patria takí výrobcovia ako SONY, APPLE, PANASONIC, SAMSUNG, BOSCH, SIEMENS, LG, PHILIPS, ELECTROLUX, WHIRLPOOL, INDESIT, ARISTON a mnohí ďalší.

----------------------------------------------------------

Sme Myprotein. To znamená, že robíme veci naším unikátnym spôsobom.

Sme vedúcou značkou v oblasti športovej výživy, ktorá poskytuje celý rad výrobkov vrátane proteínov, vitamínov a minerálov, potravín s vysokým obsahom bielkovín, zdravých sladkostí a športového oblečenia.

Pokiaľ ide o športovú výživu, poskytujeme len tú najvyššiu kvalitu a hodnotu za perfektnú cenu. Môžeme si to dovoliť kvôli tomu, ako funguje spoločnosť Myprotein — používame len tie najkvalitnejšie zložky, využívame najdôveryhodnejších dodávateľov a máme najmodernejšie výrobné zariadenia, čím dokážeme redukovať zbytočné náklady, no zároveň interné testovanie zaručuje 100% čistotu.

Náš špecializovaný vývojový tím tvorí náš rozsiahly rad založený na najnovších vedeckých poznatkoch a využívame len akreditovaných dodávateľov, ktorí prechádzajú prísnym schvaľovacím procesom. To znamená, že všetky naše výrobky podstupujú prísne európske a globálne štandardy.

Používame najnovšie detekčné techniky, ako je pokročilé blízke infračervené testovanie, aby sme zabezpečili splnenie všetkých interných a externých štandardov kvality vrátane schválenia zo strán Vegetarian Society, The Vegan Society a Soil Association. Umožňujeme vám prístup k najnovším a najmodernejším produktom, ktoré uspokoja vaše potreby vďaka špecializovanému tímu a škále 350 produktov.

Prevádzkujeme tri sklady s najnovšou automatizovanou technológiou, ktoré nám pomáhajú realizovať odoslanie objednávky v ten istý deň do 21:00 (GMT). Doručujeme do viac než 70 krajín – vaša objednávka môže byť doručená počas 48 hodín. Náš tím zákazníckych služieb je pre vás k dispozícii 7 dní v týždni, aby vám pomohol s riešením akýchkoľvek záležitosti.

----------------------------------------------------------

Eyerim je online očná optika. Najväčší slovenský E-shop so slnečnými, dioptrickými a športovými okuliarmi.

Na Eyerim nájdete okuliare od viac ako 80 svetoznámych či nezávislých značiek. Vďaka online skúšaniu cez Magic mirror je nakupovanie slnečných či dioptrických okuliarov jednoduchšie a výber jasnejší. Váš predpis na dioptrické okuliare vyplníte jednoducho online a taktiež si svoje okuliare môžete vylepšiť polarizáciou, fotochromatizáciou, ochranou proti modrému svetlu a mnohým ďalším. eyerim má takisto svoju vlastnú značku, eyerim collection, pri ktorej máte dioptrické šošovky zhotovené podľa vášho predpisu zdarma.

S možnosťou skúšania cez webkameru, dopravou zdarma a vrátením tovaru do 30 dní je eyerim ideálnym miestom na nákup nových okuliarov – online, jednoducho, pohodlne.

----------------------------------------------------------

Okrem e-shopu Kondela.sk má inzerent 21 predajní Kondela, kde máte naviac možnosť si prezrieť väčšinu nášho sortimentu naživo. Tým, že máme vlastné kamenné predajne a partnerské predajne po celej SR a ČR, väčšina tovaru v našom e-shope je na sklade u nás a nie u našich dodávateľov – ako sa s tým často stretnete v iných e-shopoch. Týmto sa jasne odlišujeme od väčšiny ostatných e-shopov „garážového“ typu, ktoré len sprostredkovávajú nákupy. Nákupom cez náš e-shop – nakupujete u zabehnutej a stabilnej firmy. To je tá najlepšia záruka, ktorú Vám ponúkame pri nakupovaní cez internet.

----------------------------------------------------------

Internetový obchod MojNabytok.sk: Kvalitný moderný nábytok za dostupné ceny.

----------------------------------------------------------

Značka Bittersweet Paris sa špecializuje na neopozerané, energiou napumpované, mladistvé oblečenie a doplnky, ktoré sú priamo predurčené k boju proti každodennej šedi, akú vídame v chladných mestských uliciach.

Toto oblečenie je charakteristické svojimi nekompromisnými designy plnými života a pop-kultúrnymi odkazy. Vďaka použitiu tých najkvalitnejších materiálov sa značke podarilo zväčšiť svoj výrobný objem a získať si dôveru ľudí po celom svete takmer raketovou rýchlosťou. Ľudia nosia oblečenie Bittersweet Paris, aby lepšie zvýraznili svoj postoj k životu a unikátnu osobnosť.

----------------------------------------------------------

Prolaika.sk - najväčšia predajňa a internetový obchod s fototechnikou. Sme jediný profesionálny partner Sony a všetkých významných foto značiek na Slovensku: Nikon, Canon, Leica, Olympus, Fujifilm, Panasonic. V našej ponuke: fotoaparáty, digitálne zrkadlovky, objektívy, blesky, fotografické filtre, batohy, brašne, statívy a ostatné príslušenstvo.

----------------------------------------------------------

Attractiv.sk je najväčší slovenský eshop zameraný na značkové dámske a pánske spodné prádlo. Ak hľadáte kvalitu, značku alebo pohodlie, ste na správnej adrese. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Cristiano Ronaldo – CR7, Polo Ralph Lauren, Puma, Levi`s alebo iné najžiadanejšie značky svetových dizajnérov – to všetko nájdete u nás. Tovar v našom eshope je výlučne originál, priamo od výrobcov alebo oficiálnych distribútorov. Sme jediný e-shop, v ktorom nájdete najširšiu ponuku limitovaných fashion kolekcií svetových značiek.

----------------------------------------------------------

Sieť lekární BENU je najväčšou lekárenskou sieťou v kontinentálnej Európe. Benulekaren.sk je internetová lekáreň so širokým výberom produktov z kategórie liekov, výživových doplnkov, zdravej výživy, kozmetiky, zdravotníckych pomôcok a mnoho ďalších.

----------------------------------------------------------

Isexshop.sk - Obľúbený sexshop s bohatou ponukou erotických pomôcok. Na trhu viac ako 10 rokov.

----------------------------------------------------------

IntímneNákupy.sk je jediný eshop, kde je možné zakúpiť produkty značky VALAVANI a 2people určené pre sexuálne zdravie, zväčšenie penisu, zvýšenie libida, zväčšenie poprsia, zlepšenie erekcie na Slovensku. Ponúka produkty, ktoré sú jedinečné svojím zložením, receptúrou a účinnosťou. Všetky produkty značky VALAVANI sú vyrábané v ČR. Produkt Maca Fresh je vyrábaný priamo v PERU pod značkou 2people. Jedná sa o tzv. „peruánsku viagru“ a je to najpredávanejší produkt svojho druhu v SR a ČR.

----------------------------------------------------------

Zásielkový obchodný dom Blancheporte má na českom trhu už dlhoročnú tradíciu. Dnes patríme medzi najvýznamnejšie zásielkové obchody v Českej republike s viac než 350 000 stálych zákazníkov. Niekoľkokrát ročne prichádza do ich schránky veľký katalóg s pestrým výberom širokého sortimentu tovaru so sezónnymi výbermi a výpredajovými zľavami a rovnako celý rad ďalších akcií. Tiež sa orientujeme na oblasť e-commerce a prevádzkujeme e-shop s francúzskou módou, kde ponúkame rozšírenú ponuku produktov za nízke ceny.

----------------------------------------------------------

IDEA Nábytok je predajca nábytku so širokou ponukou a s dlhou tradíciou. Na trhu je 24 rokov a predáva nábytok z masívu a lamina. Všetko za nízke a dostupné ceny.

Veľkú väčšinu tovarov držíme skladom, vďaka tomu odbavujeme objednávky v krátkom čase. Ponúkame dopravu zadarmo pri nákupe nad 40 Eur.

----------------------------------------------------------

Na Vsetkonamobil.sk nájdete produkty ako: Kryty, obaly, tvrdené sklá, externé nabíjačky, dátové káble, LCD displeje (pre Apple), selfie tyče, držiaky do auta,…

----------------------------------------------------------

E-shop Saxana ponúka luxusné spodné prádlo za hriešne nízke ceny. Široký výber spodnej bielizne.

----------------------------------------------------------

Na e-shope Topankovo.sk nájdete obľúbenú trendovú obuv, kvalitné značkové topánky, oblečenie a doplnky za skvelé ceny. Pravidelné akcie pre všetkých zákazníkov. Cieľovou skupinou sú ženy od 20 do 55 rokov, ktoré milujú módu a sledujú najnovšie trendy.

----------------------------------------------------------

Od roku 2001 sa s postupom času z malého nápadu zrodil veľký projekt, z izbového e-shopu sa stala malá-veľká mocnosť zo 6 špecializovanými internetovými obchodmi s krásou, s parfumy, šperkami, hodinkami a módou. Už viac ako 14 rokov sme v Čechách s týmito radosťami medzi jedničkou na trhu. A pretože máme radi našich slovenských bratov, chceli sme sa s nimi podeliť. O tie krásne veci, ktoré ktoré predávame a pre ktoré nám buši srdce. Pretože sú to predsa naši susedia, ktorý sú nám najbližšie.

A tak sa zrodil VIVANTIS.SK. Miesto, kde zoženiete všetko, čo máte rada a čo potrebujete, všetko, čo vám i vašim milovaným robí radosť denne aj celkom výnimočne. Od kabelky po parfum, od riasenky po náušnice.

foto: pixabay.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre