05032024pia

PR články, komerčné, Levice

Ako prebieha riešenie garážových brán na mieru

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Garážové brány sú dnes súčasťou všetkých nových domov. Mnoho ľudí ich používa taktiež aj na staršie stavby z dôvodu rekonštrukcie alebo zvýšenia pohodlia pri vjazde na svoj pozemok.

A keďže každý vjazd môže byť odlišný, spoločnosti ponúkajúce garážové brány sa museli zamerať taktiež na ich výrobu na mieru. Kým u niektorých spoločností sa pripláca za brány na mieru, vo firme Lomax sú samozrejmosťou a nič za ne nepriplácate.

Ako prebieha riešenie garážových brán na mieru

Zdroj obrázka: Lomax-brany.sk

Typy garážových brán

V súčasnej dobe už je v ponuke celý rad moderných garážových brán, ktoré si môžete prispôsobiť na mieru svojim potrebám. Tu sú najčastejšie typy, z ktorých môžete vyberať:

  • Sekčné garážové brány: Ide o často hľadaný typ. Jediný priestor, ktorý vo vašej garáži táto brána zaberie, je ten pri strope. Sekčné brány sú tvorené oceľovou konštrukciou, po ktorej sa pri konštrukcii vysúvajú jednotlivé lamely, z ktorých pozostáva tento typ, a dochádza tak k automatickému otváraniu. Všetko môžete kontrolovať prostredníctvom diaľkového ovládača, ktorý je možné mať napríklad v aute.
  • Posuvné brány: Tento typ je podobný sekčným garážovým bránam, avšak s tým rozdielom, že potrebuje priestor vnútri garáže. Nedochádza totiž k ich posúvaniu pod strop, ale ku strane garáže. Takéto spracovanie sa hodí v prípade, keď často používate bránu taktiež k vstupu na pozemok - nemusíte sa skláňať a stačí si otvoriť natoľko, aby ste prešli.
  • Rolovacie brány: Pokiaľ máte obmedzený priestor v garáži, pravdepodobne by ste mali zvoliť tento model. Pri otváraní totiž dochádza k ich rolovaniu - podobne, ako sú rolované napríklad koberce, keď ich kupujete. V tom prípade ide v podstate o sekčné brány, ktoré sa však rolujú. Cenovo sú drahšie než tie sekčné, ale ušetríte priestor. Môžete si taktiež vybrať, či sa bude rolovať zvnútra alebo zvonku.
  • Dvojkrídlové brány: Ide o klasický spôsob brán, ktoré otvárate. Nemusíte sa báť, priestor vnútri vašej garáže nebude zasiahnutý, pretože sa tento typ bude otvárať smerom von. Môže to byť však problém, pokiaľ nemáte dostatočný priestor pred garážou pre otvorenie brány (napríklad tu parkujete auto).
  • Garážové brány pre motorkárov: Je to špeciálny typ sekčných garážových brán, ktoré sú na mieru pripravené pre rozmery vašej motorky.
Ako prebieha riešenie garážových brán na mieru

Zdroj obrázka: Lomax-brany.sk

Ako prebieha objednávka u firmy Lomax?

Možno vás bude zaujímať, ako to celé prebieha. Musíte si svoju bránu zmerať sami? Aké sú optimálne rozmery? Pre aký typ sa rozhodnete? Budete si vedieť poradiť so všetkými náležitosťami? Pokiaľ si objednávate novú garážovú bránu u renomovanej spoločnosti, nemusíte sa obávať ničoho. K dispozícii vám budú odborníci, ktorí vám poradia vo všetkom, s čím si nebudete istí. To prvé, čo však musíte urobiť, je skontaktovať spoločnosť. Akým spôsobom to urobíte, je len na vás. Môžete napísať e-mail, zavolať alebo poslať nezáväznú objednávku. V prípade písomných žiadostí sa vám zamestnanci firmy Lomax do troch dní ozvú.

Cenová ponuka a dokončenie objednávky
Pokiaľ si nie ste istí tým, čo presne chcete, môžete sa spýtať zamestnancov, aké možnosti ponúkajú. S ich pomocou tak môžete vybrať takú možnosť, ktorá bude vyhovovať vašim požiadavkám, aj tým najšpeciálnejším. Nemusíte pritom poznať presné rozmery garáže, pretože zameranie a cenová ponuka od Lomaxu je zdarma. Až potom si môžete dohodnúť osobnú schôdzku - je pritom len na vás, či to bude u vás doma alebo v priestoroch spoločnosti. Tu môžete bližšie odkonzultovať, aké požiadavky máte a nechať si poradiť od odborníka.

Ako prebieha riešenie garážových brán na mieru

Zdroj obrázka: Lomax-brany.sk

Kedy bude nová brána hotová?

Od okamihu, keď si odsúhlasíte všetky svoje požiadavky a potrebné náležitosti, prechádza vaša objednávka do výroby. Vtedy už je objednávka záväzná. Asi za jeden mesiac sa môžete tešiť na dodanie a inštaláciu. Nemusíte sa báť, že u vás pracovníci strávia celý deň, inštalácia rôznych typov brán je hotová spravidla do štyroch hodín. To sa týka najmä inštalácie garážových brán, pri montáži brán do rodinného alebo bytového domu bude potrebného viac času. Pritom sa však môžete spoľahnúť na kvalitu a dlhú životnosť svojej garážovej brány.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre