05032024pia

PR články, komerčné, Levice

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Módne a dizajnové veci módnych značiek ako CROSS, POLICE, TYC's, MISSQ či O'STYLE teraz nájdete spolu na jednom mieste v Leviciach a za mimoriadne príjemné ceny! Na Ul. Kpt. Jána Nálepku 69 (oproti predajni Kärcher, upratovacie služby Frankie) tu v kamennom obchodíku FASHIONWAY môžete kúpiť originálne a kvalitné značkové veci!

Fashionway - svetové módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

FASHIOWAY FACEBOOK tu: https://www.facebook.com/Fashionway-100123949086659

Vhodný darček na meniny, narodeniny či pod stromček

Kožená peňaženka, pero, maličký parfém s rozprašovačom, parfémy, veľké značky na oblečenie ale aj ďalšie módne veci od svetových značiek už od 4,20 eur do 36 eur sú mimoriadne vhodnými darčekmi na meniny, narodeniny alebo na Vianoce pod stromček.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

Väčšina tašiek značky TYC's a CROSS je zo 100% kože, takisto POLICE, CROSS peňaženky či peračník od CROSS. Produkty od značky CROSS a POLICE tu nájdete priamo od európskeho distribútora. Dodávatelia obchodu vlastnia certifikát o originalite tovaru.

Dámske i pánske oblečenia sú tu zamerané na značky "Designed in Italy". V ponuke aj špeciálne značky, ktoré sa vyrábajú v Taliansku. Ide najmä o dámske a pánske spodné prádlo, ktoré sa vyrába z talianskeho vlákna - v ponuke a skladom k dodaniu ihneď!

Možnosť objednania cez e-shop z pohodlia domova

Nenašli ste v kamennom obchode FASHIONWAY to, čo sa Vám páči? Vybrať si môžete aj na e-shope https://www.ebonza.sk/infinitishop-sk z pohodlia domova. Pri väčších objednávkach je možné získať na viaceré značky zľavový kupón a špeciálne zľavy.

Pre viac informácii ohľadom objednávok aj iných produktov cez e-shop kontaktujte FASHIONWAY Levice na e-mail: alebo telefonicky na +421 948 917 673. Je možné zabezpečiť aj väčší výber.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

Ak na e-shope nenájdete produkt od značky POLICE, CROSS o čo by ste mali záujem, kliknite na www.wmark.hu, všetko čo nájdete tu to Vám vie zabezpečiť Fashionway Levice. Poštovné zadarmo na Slovenskom území + darček k väčším objednávkam.

Nesadne Vám veľkosť objednaného tovaru? Ak si daný tovar objednáte cez Fashionway Levice, je možné tovar vrátiť naspäť a nemáte starosti. 

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

Poďme si predstaviť jednotlivé módne značky...

CROSS

Tradičná americká značka, ktorá tento rok oslavuje svoje 175. výročie, bola založená v roku 1846 v Providence, Rhode Island, USA. Preto je CROSS voľbou amerických prezidentov. Prakticky viac ako pol storočia každý americký prezident od Kennedyho po Joea Bidena, ktorý je v súčasnej dobe vo funkcii, podpisovali a podpisuje zmluvy výlučne certifikovanými perami CROSS. Značka v zásade začínala s písacími nástrojmi v USA, ale okrem pier sú najnovším úspechom spoločnosti špičkové kožené príslušenstvá, ktoré sú dnes prítomné vo viac ako 40 krajinách sveta. V posledných rokoch spoločnosť získala množstvo profesionálnych ocenení, ako napríklad prestížna cena Red Dot Design Award za svoju jedinečnú a úplne patentovanú skladaciu koženú tašku s taškou Origami. KVALITA je jadrom montáže a dizajnu sortimentu CROSS.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

POLICE kožené módne doplnky

Značka má takisto krásnu históriu a pozná ju takmer každý. Známa talianska módna značka POLICE začala svoje pôsobenie v roku 1983. Najprv to začalo so slnečnými okuliarmi a teraz žne obrovské úspechy vo svete parfumov, hodiniek, šperkov a módnych doplnkov z kože. Módny diktátor POLICE nenasleduje ostatných, samotná značka POLICE vytvára módu s vlastným štýlom a schopnosťou z roka na rok inovovať pri zachovaní typických vlastností značky na maximum. POLICE má svoj vlastný štýl, jeden výrobok POLICE sa dá rozpoznať z tisícov. POLICE je súčasne rebelská, jedinečná, špeciálna, odvážna a zároveň módna a trendová talianska značka! Krédo POLICE sprostredkúvajú za posledných 40 rokov známe hviezdy ako Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas a súčasné tváre značky Neymar Jr., ako aj majster sveta Formule 1 Lewis HAMILTON.
V kamennom obchode FASHIONWAY Levice sú k dispozícii pánske tričká a obuv, dámske a pánske kožené tašky a peňaženky.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

TYC's

TailorYourChoiceS, alebo TYC's je HANDMADE IN ITALY - ručná práca priamo z Talianska. Značka používa taliansky zips, taliansku kožu a vyrába sa priamo v Taliansku. Značka sa zrodila z myšlienky zakladateľky Mary Prete, priniesla revolúciu v koncepte tašky: schopnosť ľahko zmeniť jej vzhľad prispôsobením sa dennej dobe alebo príležitosti s rôznymi šatami a zakaždým. „Keď sa zmena stane hrou“ Jeho výtvory sú ručne vyrobené remeselníkmi z Riviera del Brenta v provincii Benátky. TailorYourChoiceS pre každú príležitosť!

Výrobky tejto značky sú v kamennom obchode FASHIONWAY Levice priamo od výrobcu. Ku koženým taškám tu je na predaj aj čistiaca súprava - zamerané na modernu tašku, talianske mydlo z Firenze a talianske prípravky k tomu.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

MISSQ

MISSQ je maďarská módna značka. V Maďarsku bola pred takmer 20 rokmi založená značka MISSO, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala pod názvom MISSQ pred 10 rokmi. Od svojho založenia dynamický tím neustále pracuje na najnovších trendoch a tendenciách, aby splnil vysoké očakávania svojich zákazníkov. Cieľom je implementovať jedinečné a kvalitné nápady. Značku MISSQ nosí mnoho známych osobností nielen v reklamách, ale aj v každodennom živote. Skúste tento pocit života sami!
Výrobky značky MISSQ je možné vyskúšať a objednať vo FASHIONWAY Levice a v prípade, že Vám veľkosť nesadne, je možná výmena.
Vždy Aktuálnu ponuku Vám vieme posielať buď na mailovú adresu, alebo budete to vedieť sledovať na našej stránke. Radosťou Vám poradíme.

AKTUÁLNA NOVINKA MISSQ - Pletené šaty - limitovaná edícia.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

FASHIOWAY Levice spolupracuje priamo s výrobcom značky MISSQ.

V rámci značky MISSQ je možnosť spolupráce s ďalšími predajňami po Slovensku či v Českej republike.

O'STYLE

O’STYLE je česká značka športového a voľnočasového oblečenia ako aj detské oblečenie z Jablonca nad Nisou. V ich kolekcii nájdete oblečenie pre deti a dospelých na zjazdové lyžovanie a horskú turistiku, na jógu a kondičný tréning. Značka si zakládá na kvalite ich výrobkov. Používá preto vysoko funkčné a overené materiály, ktoré najskôr otestuje v terénu a na Technickej univerzite v Liberci.
Výrobky značky O'STYLE si je možné vyskúšať a objednať vo FASHIONWAY Levice a v prípade, že Vám veľkosť nesadne, je možná výmena.

Ak na e-shope nenájdete produkt od značky O`STYLE, kliknite na www.ostyle.cz. Z tejto ponuky v prípade objednávky cez Fashionway Levice dostanete poštovné zadarmo na Slovenskom území + darček k väčším objednávkam.

Fashionway - módne značky na jednom mieste v Leviciach za mimoriadne príjemné ceny

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre