05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Nábytok z masívu, ktorý do každého domova vdýchne dušu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Tradičný a rustikálny štýl, škandinávsky štýl, moderne zariadená domácnosť. Drevený nábytok dominuje v mnohých interiéroch, pretože má schopnosť vyčarovať z každého miesta domov. Prečo by ste po ňom mali pri zariaďovaní siahnuť aj vy?

Nábytok z masívu, ktorý do každého domova vdýchne dušu

Drevený nábytok prichádza v mnohých štýlových prevedeniach

Nábytok z masívu je dostupný v mnohých štýloch, medzi ktorými z tvrdých drevín dominuje napríklad buk, dub. Obľúbený je ale tiež brezový alebo smrekový nábytok. Mäkké dreviny ponúkajú možnosť farebných úprav, vďaka čomu sú možnosti skutočne nevyčerpateľné. Exotickú atmosféru si doma môžete navodiť, ak sa rozhodnete pre mahagón, teak alebo meranti drevo, za ktoré si ale priplatíte.

Samotné odtiene ale nie sú všetko, masívny nábytok je dostupný v mnohých dizajnoch, vďaka čomu si na svoje prídu milovníci retro štýlu aj tí, ktorí si obdivujú noblesu provensálsky zariadených interiérov.

Vydrží vám pokojne aj niekoľko dekád

Nábytok z masívu sa môže pýšiť dlhou životnosťou. Oproti iným materiálom, ako je napríklad drevotrieska, sa tak ľahko nerozbije ani neopotrebuje. A v porovnaní s laminátom vydrží až 10-násobne dlhšie. Aj preto sa investícia doň vyplatí.

Vnesie do vašej domácnosti eleganciu

Nábytok z masívu do interiérov vnesie prírodu aj eleganciu. Môžete ním vybaviť akúkoľvek miestnosť - od obývačky cez kuchyňu až po spálňu. Skutočné drevo neustále pracuje, vďaka čomu časom získava na kráse. A samozrejme, vašu domácnosť rozvonia, nenapodobiteľnou vôňou prírody.

Nepáči sa vám nábytok z masívu? Zrenovujte ho

Ak hľadáte zmenu, aj v tomto prípade si s nábytkom z masívu prídete na svoje. Jeho renovácia je totiž nielen možná, ale ide tiež o príjemnú činnosť. Nábytok môžete pripraviť a premaľovať ho, alebo odstrániť jeho nedokonalosti pomocou brúsky a dodať mu lesk vďaka novej vrstve laku a získať tak nový nábytok.

Zariaďte si svoj domov s nábytkom z Drevenej krajiny (https://drevenakrajina.sk). Masívny nábytok je nielen kvalitne prepracovaný, ale pri jeho výrobe boli tiež využívané ekologické materiály. Už si stačí iba vybrať ten pravý nábytok z masívu, ktorý u vás doma vytvorí harmonickú atmosféru.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre